31 days of self-love

31 days 
31 products
31 surprises 
31 resolutions 
31 days of self-love

Šta ako ti kažemo da novogodišnja noć može da traje 31 dan

Malo šljokica, svetluckavih lampica, disko detalja, neverovatnih ponuda, sjajnih poklona i eto praznične euforije!

Našu prvu Novu godinu poklanjamo tebi! Ma šta Novu godinu, ceeeo decembar! 

Slušaj sad šta smo pripremili. Ne, čekaj. Uzmi čašu vina (jer, petak je) i onda nastavi sa čitanjem. Želimo da imaš potpuni ugođaj. 

Dakle...

Za svaki dan u decembru pripremili smo po jedan proizvod koji će biti na super prazničnom popustu od 30%. Prvu nedelju posvećujemo nezi lica, drugu proizvodima za telo, treću kosi, a četvrta je namenjena neodljivim aksesoarima za tvoj dom. A godinu završavamo tako što će poslednja tri dana naša tri best seller proizvoda biti na ovom super popustu. 

Uz to, svaki proizvod sa sobom nosi jednu self-love novogodišnju odluku. Zato se ne ustručavaj da sa nama podeliš svoje odluke putem mejla ili na društvenim mrežama. 

A da bi imala podsetnik na te odluke tokom cele godine, uz svaku porudžbinu dobijaš ovaj naš neodoljivi Pure Year’s Resolutions planner! Toliko sladak, da ćeš ga uramiti za spavaću sobu. 

Na našem Instagram i Facebook profilu ćemo svakodnevno objavljivati aktuelni proizvod na popustu, a putem mejla ćeš dobijati nedeljni kalendar kako bi znala na vreme da se pripremiš za praznični shopping. Ma, je l’ i tebi zagolicalo nešto u stomaku na sam pomen reči “shopping”?! 

Uz nedeljni kalendar proizvoda, tokom decembra ćeš dobiti i 4 sjajna wallpaper-a za mobilni telefon koje možeš preuzeti u mejlu. I to sve sa onim gorepomenutim disko detaljima. 

Budi kreativna i slikaj svoj telefon sa našom pozadinom, jer godinu završavamo sa takmičenjem za najbolju fotku i poklonom zbog kojeg će ova godina dobiti završnicu kakvu zaslužuje, a 2020. početak koji obećava. 


Follow the call of the disco ball!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja