Bolji dani dolaze. Oni se zovu Petak, Subota i Nedelja!

Osećaš li leptiriće u stomaku? Da? Možda si zaljubljena, a možda se samo i vikend približio. 

Da se mi pitamo, mi bismo petak proglasili Internacionalnim danom sreće. Samo obratite pažnju kako ljudi izgledaju ponedeljkom, a kako petkom. Neka posebna euforija se oseća u vazduhu, svi su nasmejaniji i ljubazniji. 

Nije taj fenomen nešto posebno čudan. Petak označava kraj još jedne uspešne i produktivne nedelje, ali i početak nečeg što je u narodu poznato kao “Hvala Bogu, vikend!”

To su dani rezervisani samo za nas, za aktivnosti u kojima uživamo i rituale koji nas opuštaju i “pune baterije” za narednu sedmicu. 

Subotu i nedelju možemo da započnemo kako mi želimo - doručkom u krevetu, dvočasovnom ispijanju kafe uz TV ili časopis, odlasku na pijacu po zdrave namirnice… A nakon toga imamo čitav dan pred sobom za omiljene aktivnosti. Šoping sa drugaricom, duga šetnja sa Njim, luda vožnja biciklom van grada… Izbor je samo na tebi!

A veče je tek priča za sebe! Vikendom ne moramo da gledamo na sat i u potpunosti možemo da odmorimo sva svoja čula. 

Ovo su naši omiljeni vikend večernji rituali!

Petak je dan za tvoj um i dušu

Sa godinama, “jedva čekanje” petka najčešće nije zbog odlaska u grad. Nakon naporne nedelje, petkom samo želimo da radimo nešto za sebe. A ako je još jesen ili zima, tim pre čeznemo za toplim domom i ušuškavanjem. 

Omiljena serija, filmsko veče ili knjiga su savršen način da se odmoriš od protekle nedelje i započneš svoj vikend. Napravi neki topli napitak poput čaja ili tople čokolade, umotaj se kao burito u svoj mekani pokrivač, upali mirisnu sveću i eto filmske atmosfere samo za tebe.

Subota je dan za čašu vina

Opuštanje ne bi bilo potpuno da u njemu nema i nekoliko neprocenjivih trenutaka sa najdražim osobama. Zato subotom malo poludi, otkači se sa ekipom, popij koju čašu vina i smej se dok te stomak ne zaboli. 

A ako par čaša odlože tvoj san, ništa ne brini, u pomoć stižu eye patcevi. FlashPatch podmlađujući gelovi za oči su brzo rešenje za umorne oči sa kofeinom i hidrolizovanim kolagenom. Sutradan ćeš izgledati kao da si najčednija devojka koja leže u 22 časova. Jedine posledice mogu biti ako si pod dejstvom tog slatkog napitka poslala poruku nekom kome ne treba. Ali mi sa tim nemamo ništa! ;)

Nedelja je dan za spa momente

Uh, uvek nam fali taj jedan dan između subote i nedelje, zar ne? Sada, kada je ispunjen vikend skoro iza tebe, vreme je da baterije napuniš na 100% i potpuno spremna zakoračiš u sledeću sedmicu.

Mirišljva kupka i spa ugođaj samo za tebe je idealan ritual za nedeljno veče. Kupka sa prirodnim morskim i himalajskim kristalima soli, impregnirana eteričnim uljima, ima aromaterapijski učinak na naše telo i poboljšava celokupno zdravlje. Charonika mirišljava so za kupanje će te osloboditi fizičke napetosti i ublažiti umor toliko da će i ponedeljak izgledati kao najsrećniji dan na svetu. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja