Da li znaš šta ti je potrebno? Odmor.

Tokom naporne radne nedelje, svi mi u nekim trenucima odlutamo i maštamo o opuštajućim momentima i stvarima koje želimo da uradimo samo za sebe. Najčešće naše misli putuju negde južnije, u tropske i egzotične krajeve koji nas asociraju na besprekoran ugođaj i relaksaciju.

Međutim, na takva mesta odlazimo samo ponekad u toku godine, kada uzmemo slobodne dane ili godišnji odmor. Da li ste znali da takav ugođaj sada možete sebi priuštiti svakog dana u sopstvenom kupatilu?

Napravite svoju ličnu SPA oazu, stvorite prostor za trenutke opuštanja - kako za sebe, tako i za svoje najvoljenije. Potrebni su vam samo mali detalji koji će napraviti pravo čudo u vašem kupatilu i atmosferu o kojoj ćete maštati u onim gorepomenutim užurbanim danima.

Kombinujte jednostavne i elegantne komade nameštaja sa prefinjenim i prirodnim materijalima. Očistite svoje police, a nepreglednu gomilu konfuznih proizvoda za negu zamenite sa jednostavnim formulama, blagim teksturama i mirisima i neodljivim sastojcima. Vaše kupatilo će dobiti lični pečat, ali i veoma luksuzan izgled.

Ako želite da budete srećni, ispunjeni i zadovoljni sobom, onda sve treba da radite iz sve snage. A to se odnosi i na odmor. Kada odlučite da izdvojite vreme samo za sebe, neka to bude vrhunski ugođaj. Meraki proizvodi će vašu svakodnevnicu učiniti lakšom i lepšom, a dobićete ugođaj koji svakako zaslužujete.

Meraki Pure

Meraki Pure linija je kompletan asortiman proizvoda za negu koji može koristiti cela porodica. Ovi proizvodi su baš za tebe ako:

  • Imaš osetljivu kožu
  • Želiš da smanjiš rizik od razvoja alergija
  • Želiš da izbegneš veštačke boje i parfeme
  • Uvek daješ prednost organskim proizvodima
  • Termin zaštita životne sredine ti puno znači
  • Pristalica si veganskih proizvoda za negu


Biranje kozmetičkih proizvoda ponekad može biti kao šetnja kroz džunglu, naročito ako želite da izbegnete štetne hemikalije. Nega kože ne bi trebala da bude tako teška.Sa Meraki Pure linijom dobijate sertifikovane proizvode za ličnu negu koja se brine o vašem zdravlju, ali i celoj planeti.

Meraki smatra da vi kao kupac ne treba da znate značenje svih složenih hemijskih kompozicijama i zato su se postarali da njihovi proizvodi sadrže jednostavne i prirodne sastojke, a sertifikati na poleđeni svakog proizvoda potvrđuju da su ti sastojci pažljivo odabrani.

Meraki Pure je transparentna serija proizvoda za negu kože kojima možete verovati. Hranljivi i efikasni sastojci nalaze se u elegantnom, praktičnom i predivnom pakovanju koji će takođe dati i dekorativnu notu vašem kupatilu.

Meraki sapuni

Za neverovatan dekorativni efekat u vašem kupatilu, ali i predivan osećaj na vašoj koži, probajte Meraki čvrste sapune.

Sapuni su napravljeni od blagih sastojaka koji istovremeno čiste i neguju kožu. Takođe dobijate i hlađenje, kao i osvežavajući efekat zahvaljujući divnoj mešavini različitih ulja.

Meraki sveće

SPA ugođaj ne bi bio ugođaj da nas ne okružuju predivne mirisne sveće, zar ne? Opuštajuće arome koje će vas odvesti u daleke krajeve.

Ove sveće su napravljene od sojinog ulja, daju predivno svetlo i gore sporije nego obične sveće. Opustite se i uživajte u prekrasnom mirisu koji se širi u vašem kupatilu ili dnevnom boravku.

Meraki peškiri

Pružite sebi malo svakodnevnog luksuza sa mekim Meraki peškirićima koji stvaraju ugodan spa osećaj u vašem kupatilu. Peškirići su izrađeni od 100% pamuka, meki su i nežni za kožu.

Prekrasni sivo/beli tonovi će se savršeno uklopiti u svako kupatilu i dati mu sofisticirani izgled.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja