Savršena oaza na otvorenom

Organizuj dvorište na jedinstven način i stvori savršenu oazu na otvorenom. Ništa nije bolje od provođenja dana na otvorenom, uz svež vazduh i tople sunčeve zrake.

Pa, zašto ne napraviti dvorište još ugodnijim mestom? Sada kada provodimo više vremena u svom domu, dvorište i terasa mogu postati omiljeni kutak za dekoraciju i opuštanje.

Za tebe smo napravili listu najvažnijih stvari koje mogu pomoći pri stvaranju savršenog prostora na otvorenom - i možda će to biti tvoje novo omiljeno mesto.

Ukrasne saksije

Neka se tvoja terasa stapa sa prirodom tako što ćeš je ukrasiti velikim saksijama. Posadi najlepše drveće i grmlje i učini svoju oazu što zelenijom, po uzoru na najlepše pejzaže.

Udoban nameštaj

Sa mekim i udobnim elegantnim nameštajem u mogućnosti si da stvoriš divan ambijent - mesto gde ćeš želeti da provedeš što više slobodnog vremena. 

Za još veću udobnost, tu su sjajni House Doctor jastuci za sedenje. Striped crno-beli dezen se uklapa u svaki eksterijer, a tu je više dimenzija kako bi pronašla baš one koje odgovaraju tvojoj baštenskoj garnituri.

Lampice i fenjeri

Dodaj romantičnu notu svom dekoru koristeći jedinstvene lampice i fenjere. Na ovaj način možeš produžiti duge i tople večeri na svom omiljenom mestu.

Mekani tekstil

Udobno se smesti u najfiniji tekstil. Ulepšaj svoju oazu sa puno cozy jastuka i ćebadi kako bi stvorila toplu i primamljivu atmosferu.

House Doctor prekrivači u zagasitim tonovima će upotpuniti tvoj kutak za relaksaciju. Prolećne promene vremena neće biti problem, šta više, poželećeš da malo zahladi kako bi imala izgovor da se umotaš u ove mekane tekstile.

Bioskop na otvorenom

Odlazak u bioskop na otvorenom baš može biti odlično iskustvo, ali stvar postaje još bolja kada vlastitu baštu možeš preurediti u bioskop. Multifunkcionalni House Doctor madrac se lako uklapa u svaki ambijent, veoma je udoban i mekan što će gledanje filma učiniti jednim nezaboravnim iskustvom. Ostaje još samo da spremiš kokice i da se udobno smestiš. 

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja