Šta muškarci žele?

Pričali smo malo sa njima i evo do kakvih saznanja smo došli.

Svi želimo da ugodimo suprotnom polu. Ili istom - mi ne sudimo. Ali ponekad, kada misliš da tačno znaš šta mu treba, moguće je da praviš najveću grešku. Hajde da vidimo sad šta muškarci zapravo žele, a posle nam se možeš zahvaliti. 

Ruku na srce, svaka od nas želi da On non-stop razmišlja o nama. Šta volimo, za čim žudimo, o čemu maštamo… Ali koliko mi često razmišljamo o tome šta oni žele? 

Hajde, nama možeš priznati, mi smo takve, uvek na strani žena. ;)

Naruči dezert

Ukoliko stvarno nemaš stomak kao ptičica, budi slobodna i iskrena prema sebi, ali osobi sa kojom si na večeri - naruči taj čokoladni puding ili kolač koji toliko silno želiš. Kao i kod i preplanulog tena, fake nije seksi. 

A možeš probati i našu Čokoladnu masku za telo i tako počastiti sebe, a i njega. #samokazem

Muškarci su jednostavni

Ne staje celo pismo na A4 format? Izbacuješ pasus, ubacuješ novi, ispravljaš… Samo smanji veličinu fonta sa 12 na 11. Eto, to je to. Po takvim jednostavnim principa razmišljaju i oni. 

Žao nam je? 

Ili nije? Umesto nakita, kupio ti je nešto drugo. Razmišljaš: “Pa on mene nimalo ne poznaje”. Budimo iskreni, oni od rane mladosti dobijaju dezodoranse, majice i čarape. I već 20 godina su zadovoljni time. Veruj nam, on se verovatno potrudio izvan svojih mogućnosti da te obraduje. 

Oni su vizuelni tipovi

Njima ste uvek hot&sexy, to je sigurno. Ako želiš nešto da promeniš, onda to i uradi. Ali zbog sebe, ne zbog njih. A ako te partner primorava na neku promenu, možda je vreme da se nešto promeni u tom odnosu, a ne na tebi. 

Svakako si prelepa, ali to već znaš, zar ne?

Ozbiljne stvari

Za njih je najozbiljnije pitanje - da li je pivo stavljeno u frižider? Ne šalimo se, to zaista jeste razlog za brigu. 

Možda zvuči smešno, ali to zapravo jeste neki nacrt njihovog načina razmišljanja. 

Ne smemo zaboraviti, naša uloga na ovom svetu je da budemo komplikovane i teške za dešifrovati. Njihova je da naš svet pojednostave. 

Ni jedno od ta dva ne mora biti loše, šta više, to je uglavnom dobitna kombinacija. ;)

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja