Tajni filter za video pozive je spasonosno otkriće!

Ovih dana mnogi od nas rade od kuće. Preporučena socijalna distanca nas je “prikovala” za kućne računare, online platforme za komunikaciju i neizostavne video pozive, kako privatne, tako i poslovne. 

Verujemo da mnoge od vas interesuje ono što i nas: da li je uopšte moguće izgledati dobro na toj prokletoj kameri, naročito onoj prednjoj?

Ako radiš od kuće i koristiš aplikaciju Zoom za video konferencije, znaj da postoji tajni filter koji bi trebala odmah da isprobaš. Ovaj filter za ulepšavanje pomoću kog ćeš izgledati besprekorno je bio tu sve vreme.  Idi u donji levi ugao ekrana, pronađite opciju ’Video settings’ i štiklirajte polje u kom piše ’Touch up my appearance’.

Hvala idejnim tvorcima Zoom-a, jer konačno možemo izgledati sveže i odmorno za sastanak, uprkos tome što smo ostali budni do ujutru pripremajući sav potreban materijal.

Zoom taj izgled opisuje kao “efekat omekšavanja kože kako bi se prikrile manje nepravilnosti”. Drugim rečima, konačno imamo rešenje i efekat ulepšavanja koji nam je svima neophodan u ovim stresnim i neizvesnim vremenima.

Filter ima transformativni efekat pomoću kog ćeš izgledati kao da si nanela minimalnu količinu šminke, a da se to zapravo ni ne primeti. Tvoje lice će izgledati besprekorno, a koža ujednačenije i glatkije, ali ne u toj meri da nadređeni ili saradnici posumnjaju kako sve vreme provodiš ispred ogledala umesto što radiš. 

Pomaže čak i ako ti kućno osvetljenje nije baš najbolje, suptilno posvetljujući celu sliku, a takođe i tvoje podočnjake. Ma gde li je ovaj filter bio sve vreme?! 

A za još svežiji izgled, pre video poziva nanesi eye patcheve za posvetljavanje predela oko očiju. Potrebno im je samo 5 minuta da deluju što ih čini savršenim izborom kada iskrsnu hitni sastanci. Odmorne oči su od suštinskog značaja u ovim situacijama. 

Nažalost, filter ima ograničenja koji zahtevaju da se malo i ti angažuješ. Kosu moraš oprati. Isto tako, nije toliko magičan da može od pidžame napraviti džemper. Ali ako ništa drugo, možeš vešto izbeći nošenje grudnjaka. ;)

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja