U boji proleća

Proleće je napolju, a zašto ne bi bilo i unutra? Retko šta nas pokreće na promene kao ovo godišnje doba. Priroda se budi, a svet dobija toooliko boja, a u nama se javlja potreba da promenimo nešto u svom životu. Navike, okolnosti ili barem neki kutak u domu.

Ne moraš u potpunosti menjati raspored u svojoj kući ili stanu. Dovoljno je samo da uneseš malo prirodnih tonova u formi tekstila. Nežni pokrivači, mekani jastuci, udobne sedalice i madraci... Sasvim dovoljno da osvežiš prostor koji želiš!

Možda na sofu u kojoj rado ispijaš prvu kafu, spavaću sobu, trpezariju ili na terasu...

Dostupni u tri veličine, House Doctor jastuci za sedenje sa neutralnim prugama lako će se uklopiti u bilo koji ambijent. Mesto im možeš i po potrebi menjati, a zgodni su i za nošenje na izlet van grada. 

Elegantan madrac kao stvoren za udobno izležavanje. Koristi ovaj madrac na ležaljci, kutku za opuštanje ili ga ponesi na vikendicu. Dušek je napravljen od 100% pamuka, i dolazi u predivnoj sivoj boji, što se savršeno uklapa u nordijski stil. Možeš namotati dušek tako da ne zauzima puno prostora, zbog čega je odličan za putovanja.

Za cozy atmosferu na balkonu ili jutarnji ugođaj poput onih sjajnih Pinterest fotografija, dodaj mekane pokrivače

Structure tepisi u sivim i kana nijansama se savršeno uklapaju sa pokrivačima. Elegantni, ali veoma minimalistički, lako će pronaći svoje mesto u tvom domu. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja