Večera pod vedrim nebom

U susret prvomajskom prazniku i produženom vikendu, verujemo da mnogi od vas imaju planove koji su, naravno, u skladu sa trenutnom situacijom.

Mogućnosti su ograničene, ali ne i kreativnost. Ako imaš dvorište, terasu ili, još bolje, vikendicu samo je nebo granica.

Bilo kakav pristup vodi, reci ili jezeru, je već dovoljno samo po sebi da stvoriš nesvakidašnju i luksuznu atmosferu. Ukoliko trenutno nisi u mogućnosti da boraviš na takvom mestu, bookmark-uj ovaj tekst, sigurno će trebati, jer lepši dani tek slede.  A do tada, iskoristi neke od ovih ideja za ambijent koji imaš na raspolaganju. Taman da isprobaš sa ukućanima, pa da kroz par nedelja ili meseci pozoveš prijatelje i pružiš im jedinstveno iskustvo i gostoprimstvo.

Kuvaj sa zadovoljstvom

Lako je kuvati na otvorenom uz samo malo planiranja. Spakuj korpu sa ukusnom hranom i pripremi je kada stigneš na čarobno odredište. Riba je uvek odličan izbor ako na raspolaganju imamo prirodne predele koji oduzimaju dah i zvuk vode koji umiruje naš um i telo.

 

Postavi sto

Sto ukrasi jednostavnim cvećem da bi stvorila izgled koji odgovara tvom okruženju. Dodaj malo sveća kako bi upotpunila celokupan izgled.

Osvežavajući napici

Ako imaš kantu punu leda, možeš služiti hladno piće tokom cele večere – ovo takođe može dobro doći tokom toplih letnjih večeri.

Stvori cozy atmosferu

Ništa ne navodi ljude da se osećaju kao kod svoje kuće kao udobnost. A kada nekog zovemo na večeru želimo da se upravo tako oseća, zar ne? Uz nekoliko praktičnih jastuka i pokrivača koji su lagani za poneti, "kućnu" atmosferu možeš napraviti bez obzira koliko si kilometara udaljena od svog doma. 

Bezbedno izležavanje

Pun trpuh uvek zahteva nekoliko minuta odmora. Dok se izležavaš na najudobnijem madracu i polako variš sve one ukusne poslastice sa trpeze :), ne zaboravi da naneseš kremu sa zaštitnim faktorom.

Jedna takva bočica mora biti sastavni deo tvoje torbe tokom cele godine, a naročito tokom lepših dana kada provodimo puno vremena na otvorenom. Proizvodi sa zaštitinim faktorom iz Merakija pružaju tvojoj koži odgovarajuću zaštitu u svim uslovima. 

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja