Benefiti čajevca za kožu sklonu aknama

Hajde da se malo bolje upoznamo!

Da li si imala problema sa aknama?

A) Ooo da!

B) Ne, nikad.

Ako je tvoj odgovor pod B, onda si verovatno neki čarobnjak, vila ili biće sa druge planete. Čestitamo ti od srca i molim te podeli sa nama svoje super moći. A ako je tvoj odgovor pod A i želiš da konačno pronađeš neke konkretne odgovore, onda nastavi da pažljivo čitaš naredne redove. Jer mi imamo jedno tajno oružje za kožu sklonu aknama.

I negovo ime je: čajevac.

Ovaj sastojak nije možda potpuno nova informacija za tebe, ali, složićeš se, nedovoljno se priča o njemu. E pa došlo je vreme da obelodanimo sve te prednosti čajevca. Mi smo dobro sve istražili, na tebi je samo da dobro poslušaš šta imamo da ti kažemo.

Odakle potiče čajevac?

Uh, volimo priče o poreklu. Čajevac je jedno od najstarijih lekovitih sredstava čovečanstva. Poreklo biljke čajevac je iz Australije i za potrebe lečenja koristili su je još stari Aboridžini. To je zimzelena biljka, igličastih listova i žbunastog oblika. Eterično ulje čajevca je moćan prirodni lek jer ova biljka sadrži veliku količinu aktivnih supstanci koje deluju kao lek protiv gljivica, bakterija i virusa, dezinfikuju i ubrzavaju proces lečenja, a izuzetno su delotvorene protiv akni i bubuljica.

Koji su benefiti čajevca za kožu?

Drago nam je da si pitala!

Smiruje upalu. Crvena koža sa izbočinama? Ako ti je to poznato, onda si nažalost verovatno upoznala upalu. Ulje čajevca je efiksan tretman za upaljenu kožu sklonu akanama.

Pomaže kod svih akni – bubuljice, upaljene akne, mitiseri, dosadne male bele bubiljice... Ulje čajevca na sve deluje blagotvorno.

Hidratacija. Ako imaš kožu sklonu aknama, onda sigurno znaš da suvoća i dodatna iritacija nisu baš od neke pomoći. Ulje čajevca ti daje neophodnu hidrataciju što kao rezultat daje manje iritiranu kožu.

Kako da koristim ulje čajevca ako imam akne?

Korišćenje varira. Samostalno, možeš koristiti dva puta nedeljno. Međutim, ako uzimaš neki proizvod sa čajevcem, najbolje je da pročitaš preporuku proizvođača.

Koje proizvode mogu kombinovati sa čajevcem?

Volimo sastojke koji se lepo slažu sa drugim sastojcima. A čajevac je upravo jedan od njih! Odlično se uklapa sa drugim uljima, koji čak mogu da ga razblaže i tako ga direktno dostave tvojoj koži, zbog čega ćeš se osećati posebno lepo i hidrirano.

Koji pure proizvod sadrži čajevac?

Stigli smo do poslednjeg i omiljenog pitanja. Nikel Krema protiv akni s čajevcem smanjuje lučenje lojnih žlezda a samim tim i pojavu bubuljica, pri tom ne isušujući kožu. Esencija čajnog stabla koja ima dugotrajno protivupalno i antimikrobno dejstvo. Počinje se polako otpuštati tek u dodiru s kožom. Vitamin F umiruje i obnavlja epiderm.

Rezultati su vidljivi već nakon 2 nedelje korišćenja! Smanjuje lučenje lojnih žlezda i pojavu bubuljica, suši i smanjuje pojavu akni, obnavlja epiderm, umiruje nadraženost i crvenilo, sužava pore, daje koži matiran izgled.

Namenjeno i za dnevnu i za noćnu negu. Na kožu lica (ili tela), koju si prethodno očistila i umila Nikel Gelom za umivanje s hamamelisom i Nikel Tonikom od lavande, nanesi kremu.

Kupi odmah! 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja