Da li volite svoje pegice?

Ako je vaša koža sklona nastanku pega, zaštitite je nakon nanošenja svoje dnevne kreme UVA i UVB zaštitnim faktorom - i leti i zimi.

Koža stalno odbacuje mrtve, orožale ćelije, na čije mesto dolaze nove, mlade.

Koža  se neprekidno obnavlja. Mnogi nedostaci kože (pege, mali ožiljci), zapravo se nalaze u vrlo tankom, gornjem sloju pokožice. Kad se pokožica skine, bujaju nove, mlade ćelije, koje čekaju na red ispod gornjeg sloja. Tako se nedostaci mogu ublažiti pa i ukloniti. Ubrzano skidanje gornjeg sloja pokožice označuje se engleskim izrazom peeling, što doslovno znači: ljuštenje.

Pege na rukama

Protiv pega na rukama koje su posebno izražajne posle letnih meseci odlično će pomoći piling od krompira. Jedan skuvani krompir srednje veličine dobro izgnječite, dodajte mu sok od pola limuna i 1 čajnu kašičicu glicerina. Svakodnevno nanosite ovu smesu na ruke i njome ih kružno masirajte, najmanje desetak minuta. Ruke će vrlo brzo postati ujednačene boje i baršunasto meke.

Koji proizvod iz linije Nikel preporučujete za pege?

Kremu i serum protiv pega s belom radom.

Hiperpigmentisane mrlje nastale zbog poremećaja pigmentacije ili oksidativnog stresa redovnom primenom posvetljuje Nikel krema protiv pega s belom radom.

Da li Nikel krema protiv pega s belom radom potpuno uklanja pege?

Redovnom upotrebom Kreme protiv pega s belom radom ujednačava boju kože i daje koži blistavost.

Redovnom upotrebom Nikel krema protiv pega s belom radom posvetljuje pege i hiperpigmentisane mrlje i ujednačava boju kože. Štiti kožu od nastanka pega i štetnih uticaja okoline, dubinski je hidrira i neguje.

Da li Nikel krema protiv pega s belom radom sprečava nastanak pega?

Krema protiv pega s belom radom štiti kožu od oksidativnog stresa i nastanka pega.

Sprečava prerano starenje ćelija kože, štiti je od štetnih uticaja okoline i štetnih UV zraka. Aktivno deluje protiv znakova starenja, dubinski hidrira kožu, jača njenu čvrstoću i elastičnost. Može se koristiti i leti!

Zašto se pre Nikel kreme protiv pega s belom radom koristi Nikel serum protiv pega s belom radom?

Jača delovanje kreme na izbeljivanje ili uklanjanje pega.

Nikel serum protiv pega s belom radom sadrži visoku koncentraciju ekstrakta cvetova bele rade. Intenzivno štiti kožu od nastanka pega i izbeljuje već nastale.

Kako deluje Nikel serum protiv pega s belom radom?

Intenzivno deluje na izbeljivanje pega. Pojačava delovanje kreme.

Nikel serum protiv pega s belom radom sadrži visoku koncentraciju ekstrakta cvetova bele rade. Svojim antioksidativnim delovanjem Nikel serum protiv pega s belom radom štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih uticaja okoline. Neutralizuje oksidirajući efekat UV zraka na proteine i lipide ćelijskih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan faktor u procesu preranog starenja kože i nastanak pega.

Kako deluje Nikel krema protiv pega s belom radom?

Posvetljuje hiperpigmentisane mrlje i sprečava njihovo nastajanje.

Kema protiv pega s belom radom dokazano (zaštićeno patentom) ima snažnu depigmentacijsku aktivnost: posvetljuje hiperpigmentisane mrlje i sprečava njihovo nastajanje. Koristi se za negu i izbeljivanje pega i „fleka“. Redovnom upotrebom koža postaje ujednačene boje, dubinski hidrirana i zaštićena od nastanka pega.

Kako koristiti Nikel kremu protiv pega s belom radom?

Koristite je kao svoju kremu za svakodnevnu negu kože, dnevnu i noćnu.

Možete je koristiti i za delove na kojem nemate pege, kako biste sprečili njihovo nastajanje i koži dali potrebnu vlažnost i vitalne elemente za njenu elastičnost i čvrstoću. Za pojačano dejstvo zaštite i izbeljivanja pega, pre kreme nanesite nekoliko kapi Nikel seruma protiv pega s belom radom. Za noćnu negu pre kreme možete naneti nekoliko kapi koncentrata za dubinsku negu, npr. Nikel ulje noćurka, Nikel ulje divlje ruže ili Nikel Eliksira protiv bora.

***Važno!***

Ako je vaša koža sklona nastanku pega, zaštitite je nakon nanošenja svoje kreme za negu visokim UVA i UVB faktorom i leti i zimi.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja