#MyPureRoutine: Kako da napraviš savršenu fotku?

Ovo je jedan kratak #MyPureRoutine vodič. Očekujemo da ovaj hashtag uskoro vidimo i kod tebe na profilu! :)

Budimo realne, sada već svi znamo kako bi trebalo da izgleda dobra fotka. Mislim, nije ovo 2015. pa da i dalje imamo neke nedoumice. Sigurni smo da već znaš koja strana lica ti je fotogeničnija (mala digresija, mi mislimo da su ti obe strane predivne), verujemo da već imaš omiljene selfie poze, da sjajno barataš filterima i imaš oko za detalje. Ipak, nikad nije na odmet da utvrdimo gradivo, ali i da pokupimo nove fazone koji će doprineti estetici našeg Instagram profila.

Nećemo se (ovaj put) mešati u tvoj profil, samo želimo da ti pružimo priliku da budeš deo našeg profila. A to je, priznaćeš, ponuda koja se ne odbija. ;)

U vremenu kada to malo čudo od telefona nudi toliko opcija i sjajnih aplikacija, naši kriterijumi su svakako porasli. Ali dobra fotka je konstanta, nešto što svako od nas uvek voli da vidi. Nama lično se posebno dopadaju self-love i self-care fotografije. Nećemo te lagati, ponekad nam se dešava da sate i sate provedemo na nečijem profilu. Jer, volimo ljude koji nas inspirišu, a na našu sreću, takvih danas ima mnogo.

Ali ono što nas posebno inspiriše jesu vaše fotografije i utisci. E tu na scenu stupaš Ti!

Želimo biti deo tvoje beauty rutine. Želimo da znamo kako se ti neguješ. Želimo da imamo uvid u to bez kojih sastojaka i proizvoda ne možeš zamisliti život. Želimo da znamo sve tvoje tajne za lepu i negovanu kožu i kosu.

Budi slobodna da nam uvek i za sve pišeš. Da objavljuješ self care fotke na Instagramu. Da podeliš korisne savete sa nama, tvojim i našim pratiocima. I da naravno taguješ @pure.rs uz hashtag #MyPureRoutine.

A mi ti u nastavku donosimo nekoliko korisnih saveta uz koje ćeš sigurno napraviti dobru fotku ili video.

Korak 1: Što manje odeće. Da, ozbiljni smo. Tuširanje, ugodne kupke, piling, losioni, kreme... Ništa od toga ne ide na odeću, je l’ tako? Naravno, nećemo naglašavati da sve to treba da bude sa ukusom i određenom dozom pristojnosti. Ali ako ovo čitaš, onda nas verovatno već dobro poznaješ.  

Korak 2: Umaži se. Omiljenim pilingom, puterom, kremom, maskom... Izbor je toliko velik, da uopšte ne moraš previše razmišljati.

Korak 3: Razmaži se. Da li ćeš lagano, kružnim pokretima utrljavati omiljeni body scrub ili utapkavati omiljeni serum na područje oko očiju – izbor je opet na tebi.

Korak 4: Uzmi telefon. Prednja ili zadnja kamera, kako god više voliš. Možda selfie, tvoje predivno lice smo uvek raspoloženi videti, ili neki drugi deo tela. Ili možda neka sjajna before/after fotka sa evidentim rezultatima. Ništa bolje od toga.

Korak 5: Objavi na Instagramu. Ovo naravno nije obavezno, ali nam veoma imponuje. Volimo kada vidimo nasmejana lica i rezultate naših proizvoda.

Dakle, bilo koji od ovih koraka u svojoj rutini možeš fotkati i objaviti. Možda i sve zajedno, što da ne?! I ne zaboravi na hashtag #MyPureRoutine.

Vidimo se na Instagramu! ;)

xx pure

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja