Srećne ruke u 3 koraka

Promenljivo vreme posebno može biti teško za naše ruke i nokte. Dodatna nega će pružiti tvojoj koži novu energiju, a veruj nam, ona će znati kako da ti se zahvali. 

Učini svoje ruke srećnima! Razmazi ih bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Pročitaj u nastavku kako lako i brzo možeš doći do negovanih i mekanih ruku. 

1. Kupka za ruke

Stavi ½ kuglice sapuna u kadicu/lavor sa vrućom vodom i pusti ruke da odmaraju u vodi oko 10 minuta. Kombinacija shea maslaca i hranljivih ulja učiniće tvoje ruke ekstra mekanima.

2. Razmazi nokte

Suve zanoktice baš znaju narušiti izgled noktiju, i ruku uopšte. Stoga bi bilo dobro pružiti im dodatnu negu. Obriši ruke nakon kupke i umasiraj ulje u zanoktice. Ulje će pružiti puno vlage suvoj koži i savršena je tekstura za negu zanoktica. Laganim pritiskom zanoktica formiraj lep oblik noktiju. 

3. Upakuj svoje ruke

Razmazi svoje ruke dodatnom vlagom i negom koristeći Meraki hidratantne rukavice. Na ruke nanesi deblji sloj kreme ili losiona za ruke, stavi ove neverovatne rukavice i pusti da koža maksimalno upije svu kremu. Rukavice drži na rukama oko 30 minuta. Tvoje ruke će te obožavati zbog ovog tretmana!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja