Anti-age suplementi kojima zaista možeš verovati

Fontana mladosti je možda dostupnija nego što si mislila. 

Ne znamo da li će ikad izmisliti eliksir mladosti u obliku tablete ili nekog čudotvornog napitka, ali ono što sigurno znamo je da postoje određeni suplementi koje možemo uzimati kao dodatak ishrani, a koji vrlo pozitivno utiču na naš organizam, kožu i sveukupno zdravlje. 

L-arginin

Ako se na vrhu tvoje liste želja nalazi sjajno tonirana koža i povećan libido, onda je L-arginin možda baš sve što ti treba. 

Aminokiseline arginin i l-arginin omogućavaju izlučivanje hormona rasta, nakon što ovaj proces starenjem oslabi u našem telu. Time direktno potpomažu rast i razvoj mišića. Poznat i po tome što poboljšava cirkulaciju krvi, a može pojači i libido.

Meraki krema za lice, SPF 30

Ova sjajna krema u sebi sadrži L-arginin. Krema za lice SPF 30 zaštitiće tvoje lice od sunčevih zraka. Bez mirisa, efikasna protiv UVA i UVB zraka. Mogu je koristiti i deca i odrasli. 

Astragalus

Za adaptogene biljke se može reći da su najsnažnije medicinske biljke, jer na ljudski organizam deluju tako što obnavljaju telomerazu - jedan od najmoćnijih enzima u ljudskom telu koji sprečava da se DNK na krajevima ćelija "razveže", pa na taj način usporavaju starenje.

Flavanoli kakaoa

Flavanoli kakaoa, jedinjenja iz grupe flavonoida, posebno su zanimljivi u savremenoj medicini. Istraživanje je pokazalo da se učesnicima studije koji su pili kakao sa visokim nivoom flavanola značajno smanjio krvni pritisak u srčanim komorama i znatno poboljšala funkcija krvnih sudova.

Osim toga, studije pokazuju da efektno smanjuju kognitivni pad vezan za godine, a redovno konzumiranje može imati pozitivne efekte na bore i elastičnost kože. 

Charonika piling za telo kafa/kakao

Piling od kafe i soli obogaćen je mirisom čokolade i jutarnje kafe što će definitivno probuditi tvoj pravi duh. Sadrži kakao maslac koji izuzetno povoljno utiče na našu kožu. 

Koenzim Q10

Koenzim Q10 se stvara u našem organizmu. On reguliše snabdevanje naših ćelija energijom, pa otuda i snabdevanje energijom celog tela i značajan je za pravilan rad srca. 

Sa starenjem organizam proizvodi sve manje koenzima Q10 i zato je neophodno da ga unosimo putem hrane ili dodataka ishrani. Koža će takođe osetiti poboljšanje, bore se smanjuju, a čvrstoća kože postaje očiglednija. 

Kurkuma

Kurkumen, aktivni sastojak kurkume, jedan je od najmoćnijih antioksidanata i protivupalnih sredstava. Posebno je efikasan za očuvanje dugovečnosti našeg mozga. 

Studije pokazuju da kurkuma može poboljšati pamćenje i pomoći zdravlju kože, posebno kod ljudi koji imaju akne i psorijazu. 

Patchology obnavljajuća maska

Upravo si dobila još jedan razlog da voliš san! Ova lagana maska za spavanje vraća vlagu i mladalački izgled kože dok ti spavate, što znači da ćeš se buditi sveža i spremna za nove radne pobede. 

Super-hidratantna hijaluronska kiselina, anti-aging Retinol i Peptidi i 17 ekstrakata biljaka se ujedinjuju preko noći kako bi ti imala kožu iz snova.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja