Najveći beauty porok nije ono što misliš

Duga je lista beauty poroka kojih se vredi odreći u novoj godini - odlazak u krevet neopranog lica, stalno grickanje noktiju, itd. Srećom, jedan od najgorih je najlakše rešiti: svakodnevna dehidracija, koja može izazvati ozbiljna oštećenja kože (bubuljice i isušivanje), zajedno sa umorom i lošom funkcijom mozga. A pošto unos veće količine vode svakog dana nije tako lak kao što se čini, evo četiri nepogrešiva načina da se nateraš na hidrataciju ove zime i izgradiš temelje za lepše proleće.

Isprobaj aplikaciju za dnevni unos vode

Postoji bezbroj aplikacija koje uspešno podstiču ljude da piju velike količine vode. Instaliraj Plant Nanny, koja prati broj čaša vode koje piješ svaki dan kako bi pomogla slatkoj biljčici da raste. Za one koji ne vole aplikacije, serija blagovremenih telefonskih alarma ili upozorenja iz kalendara takođe dobro funkcioniše.

Ubaci flašice svuda

Veruj nam na reč, flašice sa vodom najbolje je držati svuda - u torbi za teretanu, tašni, dnevnoj sobi, uz krevet - kako bi delovale kao neizbežni vizuelni podsetnik za hidrataciju. Elegantni, izuzetno veliki bokal vode na tvom stolu, koji se svako jutro puni i prazni tokom radnog dana, može biti veoma praktičan cilj.

Jedi ono što piješ

Umesto da svakodnevno unosiš previše tečnosti u organizam, zašto se ne bi okrenula grickalicama sa visokim sadržajem vode? To znači očigledan izbor poput komadića lubenice, jagoda, seckanih krastavaca i celera, a takođe su i idealne grickalice za posao.

Foliraj dok ne uspeš (Fake it ‘til you make it)

Zaboravila si flašicu sa vodom? Velikodušno nanošenje spreja za lice koji kožu prekriva hidratantnim prirodnim sastojcima, može sprečiti da se koža oseća isušeno - sve dok nekako ne dođeš do izvora vode.

 

Naša preporuka je Nikel Energizirajući tonik koji je spojio 4 najvažnija svojstva za negu i mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samoobnavljanje najvrednijih – epidermalnih matičnih ćelija, obnavljanje DNA i odlaganje starenja.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja