Savršen koktel za devojački provod

Priprema koktela sa drugaricama i ispijanje istog pre nego što zapravo izađete je zaista najbolji deo svakog izlaska za devojke. Zašto ne biste napravile fantastičan koktel prilikom sledećeg izlaska? Ili možda samo za druženje u kući ili na dvorištu, jer nam je kretanje zbog cele ove situacije prilično ograničenom.

Nakon potrage za savršenim receptom, došli smo do njega. Osvežava, lako se pravi, a takođe je i ružičaste boje! A zna se da je to najprikladnija boja za devojačko veče. :)

Piće se zove Coralina Margarita i žene širom sveta su lude za njim. Pogledaj recept u nastavku i isprobaj ga sama.

Sastojci:

  • 50 ml Patrón Reposado (preporuka izvornog recepta, može i druga vrsta kvalitetne tekile)
  • soka sveže limete
  • 20 ml simple sirupa
  • 15 ml crnog vina
  • + posuti šećer i so po obodu čaše

KORAK 1:

Započni sa pravljenjem obruča od šećera i soli po obodu čaše. Idealno bi bilo da u ovaj recept dodaš i sušeni hibiskus. Prvo uzmi krišku limete i pređi njom po obodu čaše kako bi se kombinacija šećera i soli zadržala na površini. Samo stavi čašu licem nadole u ​​smesu i voila, gotovo za tren oka!

KORAK 2:

Nakon što pripremiš čašu, trebalo bi dodati sve sastojke u šejker sa ledom. Ako ga ne poseduješ, sve sipaj u čašu i malo promućkaj. Prvo se sipa tekila, a zatim se dodaje sirup. Kroz prste iscediti pola limete pravo u čašu kako pulpa ne bi upala unutra. Posle toga dosuti malo crnog vina i tvoj koktel je spreman.

Izvor: advicefromatwentysomething.com

Leave a comment

All comments are moderated before being published