Camping: Ponekad, priroda je sve što ti treba

Svež vazduh. Tamna noć. Topla vatra. Sjaj zvezda.
Kampovanje.
Udalji se od svoje svakodnevnice i iskusi prirodu na potpuno novi način. Stvori siguran prostor i domaći prostor bez obzira na kojem kraju sveta se nalaziš.

Idemo u jednu neobičnu avanturu sa kamp kućicom.

Kuća daleko od kuće...

Iako nije nešto na šta ćeš prvo pomisliti, prostor oko kamp kućice je od presudnog značaja za potpuni ugođaj. Uz jednostavno zelenilo, meke tekstile i pokretni nameštaj, lako ćeš stvoriti prostor u kome ćeš se osećati sigurno i prijatno.

Svetlu se posebno posveti. Dekorativni, ali funkcionalni feneri, sveće ili lampice će posebno doprineti cozy atmosferi.

Povežite unutrašnji prostor sa spoljašnjim otvarajući vrata i prozore kamp kućice. Koristi prozore za „servisnu stanicu“ i ne zaboravi na tepihe kako bi stvorila osećaj kao kod kuće.

Ponesi društvene igre ili beležnicu u kojoj ćeš zapisivati svoje misli. Stvori mir i spokoj oko sebe kako bi napravila planove za budućnost ili samo razbistrila um radeći upravo ono što želiš.

Unutar kućice...

Koristi paletu zemljanih tonova za uređenje enterijera kako bi svuda oko sebe stavila fokus na prirodu.

Probudi se u kamp kućici kao da si u svom domu. Stavi stare fotografije na frižider i dekoriši ambijent sa suvenirima iz celog sveta.

Jednostavni obroci...

Ponesi kuhinjski pribor i sve one slatke tekstilne dodatke koji će ti olakšati i ulepšati pripremu obroka.

Drži se jednostavnih sastojaka i brzih recepata kako bi imala dovoljno vremena za stvari koje su zaista bitne. A to je potpuno isključivanje od svakodnevnih obaveza i povezivanje sa samim sobom.

Dekoriši svoju kamp kućicu uz pomoć House Doctor tekstila. 

Leave a comment

All comments are moderated before being published