Glamping: Daleko od kuće kao kod kuće

Iskusi sve čari prirode, sve te sjajne mirise i zvukove koji bolje od svega na ovom svetu mogu da regenerišu naš um i telo. Istovremeno se okruži svim onim stvarima koje su ti potrebne za udobnost i opuštanje. Glamping je jedinstveno iskustvo, veruj nam na reč!

Glamping je kombinacija tradicionalnog kampovanja uz sav komfor koji imamo u svom domu. Donosimo ti par saveta kako da putovanje i borak na otvorenom učiniš veoma posebnim, kako za sebe, tako i za drage ljude.

Sve je u komforu

Prvi korak je da mesto učiniš ugodnim i homely uz pregršt jastuka i pokrivača. O čemu se zapravo radi? Unutrašnjost šatora će ličiti na tvoje uobičajeno okruženje kod kuće, ali ćeš istovremeno imati spektakularni pogled na prirodu.

Ušuškaj svoje mestašce uz House Doctor pokrivače koji se apsolutno mogu prilagoditi svakoj lokaciji – bilo koja prostorija u kući, terasa, ali i kampovanje u šumi ili na jezeru.

I da ne zaboravimo višenamenski madrac u neutralnoj sivoj boji, broj jedan na camping essentials listi.

Cosy veče

Pozovi prijatelje i porodicu na ugodnu večeru ili uživajte uz čašu vina u udobnim stolicama – i sve to na otvorenom.

Bilo koje stolice, od onih trpezarijskih, baštenskih, pa i onih predviđenih za izlete, možeš učiniti neverovatno prijatnim uz House Doctor jastuke za sedenje. Pored onog kao kod kuće osećaja, ovi jastuci će ti omogućiti i sjajne fotke za Instagram. ;)

Uživaj u prirodi

Obustavi na tren svoj svakodnevni život i rutinu. Probudi se uz raspevani zvuk ptica negde dalje od gradske gužve. Postavi sto za doručak sa omiljenim namirnicama i pusti da se priroda uvuče u svaku tvoju poru pre nego što kreneš kući.

Leave a comment

All comments are moderated before being published