Maska & Pasta za savršen kraj nedelje

Da li se pitaš kakve veze ima maska za lice sa testeninom? Naizgled nikakve, ali jedan Instagram trend je tu da nas razuveri. 

Znaš li onaj osećaj kad za vikend, nakon naporne nedelje, staviš svoju omiljenu masku na lice, natočiš čašu vina, a u pozadini idu “Prijatelji”, pa zastaneš na trenutak i pomisliš: “Ima li lepšeg osećaja na svetu?”

Verovala ili ne, izgleda da zaista postoji način da se jedno takvo veče upotpuni. I to sa jednim tanjirom ugljenih hidrata. 

Da, dobro si čula. Na Instagramu su se pojavili selfiji na kojima devojke jedu špagete u toku svoje beauty rutine koja uključuje masku za lice. 

Na prvi pogled sve deluje malo haotično. Testenina na samo nekoliko milimetara od kremaste ili sheet maske. Čekaj, šta? Ali nakon toga, fotke počinju da izgledaju prijatno, jer shvatamo da te devojke baaaš uživaju u životu. Da, deluje kao da ih potpuno boli uvo za sve oko sebe. One uživaju u svojim malim ritualima, potpuno prirodno i spontano.

Sheet maska i škampi?

Pa na nekom levelu, to zaista ide. Kako? Suština je da istovremeno radiš dve aktivnosti u kojima toliko uživaš. Pojedinačno je strava, a zamisli tek kako je kad spojiš ta dva!

Čaša vode i odlazak u krevet sad zvuče tako dosadno, zar ne?

Ovaj odvažni trend nameće nekoliko pitanja. Da li su špageti sad nova čaša vina i savršen izbor za tople kupke? Da li SPA centri treba sad da zaposle i kuvare koji će pripremati testeninu tokom wellness aktivnosti?

Dobro, možda sad već jesmo otišli predaleko, ali mi zaista ne vidimo ništa loše u tome da jednom nedeljno očistimo svoje lice od svih neželjenih gostiju, a da istovremeno napunimo stomačić omiljenom pastom. 

Mi ćemo probati. Koliko još večeras. A ti? 🍝

Dok pretražuješ preukusne recepte za pripremu testenine, izaberi i svoju novu omiljenu masku za lice

Leave a comment

All comments are moderated before being published