Moć tekstila: Topao dodir za tvoj dom!

Stvori ugodnu atmosferu u svom domu sa House Doctor tekstilom. Neka tvoj enterijer i eksterijer osete topao dodir prekrasnih pokrivača, jastuka, madraca…

Unesi domaću i prijateljsku atmosferu u svoj dnevni boravak, spavaću sobu ili na balkon. Mekani materijali i fini detalji će dati potpuno nov izgled minimalističkim prostorijama poput kuhinje ili kupatila. 

House Doctor kombinuje skandinavski dizajn sa prijatnom boemskom atmosferom. Pronaći ćeš materijale, nijanse i aksesoare koji će se savršeno estetski uklopiti u tvoj enterijer. House Doctor stil je provokativan, ličan i neformalan! Njihova filozofija počiva na ideji da se lepota nalazi u izmešanim elementima, a ne u usklađivanju istih. 

Bez obzira što leto polako odmiče, još uvek imamo puno dana pred sobom koje možemo provesti pod otvorenim nebom. Šta misliš o ideji za bioskop na otvorenom ili dekorisanje terase za predivne slike na Instagramu?

Kada provodimo vreme napolju, više smo povezani sa prirodom, što na nas ima neverovatan opuštajući efekat. Zato su dvorište ili terasa uvek odličan izbor za druženje sa porodicom i prijateljima. 

Cool i elegantan House Doctor madrac je stvoren za udobno izležavanje. Možeš ga staviti na ležaljku, poneti na plažu ili jednostavno staviti na pod balkona ili na travu u dvorištu. Predivna siva boja se lako uklapa sa ostalim detaljima i savršeno daje notu nordijskog stila. 

Najbolji partner za bioskop na otvorenom. Napravi ugodnu atmosferu sa ovim dušekom, mekanim jastucima, svećama i zdravim grickalicama. I nemoj se iznenaditi ako te tvoji prijatelji pitaju - kada ćemo ovo ponoviti?

Ovaj fenomenalni madrac možeš postaviti i na pod svog balkona i poređati velike jastuke. Dodaj lampice ili sveće za romantičniji vajb, poneku biljku i dekorativnu sitnicu i… Voila! Najfotogeničnije mesto na svetu se nalazi upravo na tvojoj terasi!

Prekrasani Structure tepisi napravljeni su od pletene konoplje koja mu daje divan i prirodan sjaj. Konoplja je veoma izdržljiv materijal, a istovremeno i dekorativni. Nijanse sive ili kana boje daju kući toplinu i živost. Tepih ima jednostavan i prirodan izgled, pa je savršen za svaki moderni dom. Koristi ovaj tepih za ukrašavanje terase, kupatila, hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe ili jednostavno za stvaranje jedinstvenog izgleda.

Squares korpa je idelano rešenje za odlaganje u kupatilu za toalet papir, male peškire za kupanje, kozmetičke proizvode ili druge stvarčice. Stvara savršen red u vašem domu i ima lepu malu ručku tako da je možete okačiti bilo gde na zid. 

A kada su večeri malo svežije, posluži svoje goste ovim mekanim pokrivačima. Idealni za sve prostorije u kući, pa tako i za uživanje na otvorenom. Zbog svoje mekoće i predivnih boja, ovo nisu samo pokrivači, već i dekorativni detalj tvom kutku za relaksaciju. Odlično se slažu sa kokicama i filmom. :)

Koliko je tekstil zapravo moćan, pokazuju upravo ovi divni jastuci za sedenje. Sa njima i obična stolica u kuhinji ili terasi postaje priča za sebe. Takođe, možeš ih koristi i kao jastuke za pod u onom gorepomenutom ambijentu za otvoreni bioskop ili za kafenisanje sa prijateljicama na balkonu. 

Jednostavni i elegantni crno-beli prugasti dizajn možeš naći u tri veličine za različite potrebe. Koristeći ove jastuke, stvorićeš udobnu i toplu atmosferu u svom domu - i istovremeno sedenje učiniti mnogo udobnijim.


Home is not a place. It’s a feeling.

Leave a comment

All comments are moderated before being published