Šta kad se uspavamo za online sastanak?

8:45 je i uspavala si se. Tvoj sastanak na Zoom-u počinje za tačno 15 minuta, a nakon što se presvučeš i vežeš kosu u niski rep, preostaje ti tačno 5 minuta da se našminkaš. Hajlajter ili maskara? Konturisanje ili ne?

Podelićemo sa tobom odlične  savete za postizanje suptilnog sjaja uoči sledećeg video četa.

Nanesi dobru podlogu

Nega kože je apsolutno neophodna, bilo da smo kod kuće ili ne. Nakon brzog čišćenja, preporučuje se nanošenje hidratantnog sredstva koje koži dodaje blistavost. Moraš pripremiti i namazati svoje platno. Za to preporučujemo Nikel Hyaluron Vitamin C i E kremu za lice. Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tečnih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu i intenzivnu hidrataciju tvoje kože.

Zgrabi kapi za oči

Kamera zaista poprima crvene i ružičaste tonove, tako da ćeš izgledati još umornije ako su ti oči malo crvene. Predlažemo da uzmeš lagane kapi za oči, koje stupaju na snagu za oko 60 sekundi. Kapi sužavaju vene na površini tvojih očiju, tako da će one izgledati odmorno i super belo čak 8 sati.

Nanesi tanak sloj maskare

Dalje, predlažemo da se prebaciš na podešavanje video poziva i da kao ogledalo koristiš laptop ili telefon kamere. Tu možeš videti osvetljenje i kako ćeš se pojaviti na ekranu. Zatim, da ne bi izgledala kao da si se tek probudila, uvij trepavice i zgrabi crnu maskaru koja će dodati definiciju tvojim očima. Nakon toga, pusti piksele da odrade svoj posao. Oči na kameri odjednom izgledaju sjajnije, što je upravo ono što želimo.

Nanesi svetlije rumenilo

U čemu je mana Zoom poziva: Iako je HD rezolucije, možeš izgledati nekako isprano. Da bi izbegla najgori scenario, nanesi rumenilo koje je malo živopisnije od onoga koje inače koristiš. Želiš da ti se na licu nešto ističe. Dodavanje topline tvojim obrazima učiniće da izgledaš vedrije i puna života.  Rumenilo nanesi okruglom četkicom kružnim pokretima na obraze i nazad prema spoljnoj strani lica. Otresi višak pre nego što ga naneseš, pošto je boja svetlija od one na koju si navikla. Ako si ipak malo preterala, beauty blender će srediti situaciju.

Dodaj korektor

Ovo je najvažniji deo. Upotrebi prste da brzo utapkaš korektor ispod očiju, na most nosa i u unutrašnje uglove očiju.  Ako imaš dodatnih 30 sekundi za malo konturisanja, predlažemo da istu kremastu formulu naneseš na predeo iznad vilice. Osvetljava i oblikuje područje, što daje definiciju tvojoj vilici.

Savet plus

Sjajnim eye patchevima potrebno je samo 5 minuta da deluju što ih takođe čini savršenim izborom za 5 do 12 situacije. Smanjuju otečenost oko očiju, tamni krugovi postaju instant svetliji, a tvoj „upravo sam ustala“ izgled za čas nestaje.

 

To je to. Tačno na vreme! Upali kameru i zasijaj na sastanku. ;)

Leave a comment

All comments are moderated before being published