Zdrav humor ne otkazujemo!

Za početak, da odmah razjasnimo,u vezi sa novonastalim koronavirusom ne postoji ništa smešno. Ali to ne znači da ne smemo ili ne bismo trebali da se ponekad našalimo. Naprotiv! Malo smeha, zdravog i umesnog humora nam svima treba, i to možda više nego ikad. 

Od kada su poslodavci uveli opciju rada iz udobnosti našeg doma, ponekad uhvatimo sebe kako se smejemo po čitav sat dosetljivim ljudima na društvenim mrežama. 

Društvena mreža Twitter nepresušni je izvor zanimljivih i duhovitih izjava, a tviteraši širom sveta uspevaju da nas oraspolože u ovim danima punim neizvesnosti. 

Iako je ceo svet u krizi, pojedinci i dalje ne gube duh i smisao za humor. I to je sjajno. I hvala im. Jer, upravo je to ono što nam trenutno olakšava svakodnevnicu, što nam omogućava da se osećamo dobro, ispunjeno i da se, bez griže savesti, s vremena na vreme od srca nasmejemo. 

Rad od kuće je posebna inspiracija ljudima širom sveta ovih dana. Zavirili smo na ovu društvenu mrežu i evo kakve bisere smo “iskopali”. 

Treći dan rada od kuće ide jako dobro. Moj šestogodišnjak se upravo pridružio veoma bitnom konferencijskom pozivu noseći džinovski kostim pingvina na naduvavanje.

Prošlo je 5 sati od kako sedim u jednom istom položaju, i već ozbiljno razmišljam da sebi nabavim psa.

Kada radite od kuće, za fokus i mentalno zdravlje, jako je važno da NE nosite isključivo pidžamu! Možete, na primer, obući jučerašnju odeću koju ste u prolazu podigli sa poda.

Rad od kuće je jedinstvena prilika da saznate čime se bavi vaša cimerka.

Problematika rada od kuće je ta što možete praviti kad god i koliko god sendviča želite, a kako se ispostavlja, ja ih želim u neograničenim količinama.

Pišem formalne mejlove sa hidratantnom maskom na licu. Ne verujem da ću više ikad ići u kancelariju. 

Probaj Patchology hidratantnu masku koja se snažno bori protiv dehidracije i briše umor sa lica. I… javi nam da li povećava produktivnost u radu. ;)

Leave a comment

All comments are moderated before being published