4 kupke koje zaslužuju posebno mesto u tvom kupatilu

Proleće je možda najsavršeniji period za generalno čišćenje doma. U duhu toga, predlažemo da prvo kreneš sa policama, i to onim u kupatilu. 

A kako je zelena boja proleća, svoje police obogati samo prirodnim proizvodima za negu i onim najčistijim sastojcima. 

Vreme je da konvencionalnim prooivodima zauvek kažeš zbogom i  poželiš dobrodošlicu potpuno prirodnim kupkama za telo.

Ne samo da su prirodne kupke generalno bolje za našu kožu, zbog nežnih i organskih sastojaka, već su gotovo uvek bolja alternativa i za okolinu - bilo da se prave od održivih sastojka ili imaju pakovanje koje se može reciklirati. 

Super efikasne, a opet vrlo nežne, ove četiri kupke zaslužuju posebno mesto u tvom kupatilu. Neke će, sigurni smo, pronaći svoje mesto i u tvom srcu. 

PLANT Apothecary organske kupke 

PLANT Apothecary kupke za telo sadrže esencijalna ulja koja koriste aromaterapeuti i kliničari za jačanje imunološkog sistema. 

Potpuno prirodni, teksture poput meda, ovaj gelovi su napravljeni od jednostavnih sastojaka, bez parabena, SLS-a, nafte, silikona i grubih, misterioznih hemikalija. A njegova nežna formula ljubazna je i prema najosetljivijoj koži.

Be Well, Get It On, Start Happy, Wakey Wakey ili Calm Down. Izaberi sastojke koji ti najviše odgovaraju

Charonika kupka

Prefinjeno i lagano sredstvo za čišćenje tela sa delikatnom strukturom gela. Ovaj gel za telo savršeno umiruje kožu i čini tvoje tuširanje nezaboravnim iskustvom. Daje koži čistoću i suptilan miris. Koža postaje fino oblikovana, sveža, tonirana i hidrirana.

Meraki Pure kupka

Kupka za pranje tela bez mirisa, koja hrani i hidrira tvoju kožu. Kupka je savršena za osetljivu kožu. Meka pena sadrži hranjive sastojke kao što su organska aloe vera, ekstrakt krastavca i maslinovog lista koji regeneriše suvu kožu. 

Nikel kupka

Prirodna EKO formula koja nežno obavija kožu očaravajućim mirisom latica ruža. Biljna čisteća baza štiti hidrolipidni sloj kože od isušivanja, pri tom je ostavljajući svežom i baršunasto mekanom.

Leave a comment

All comments are moderated before being published