Bath proizvod zbog kojeg ćeš jedva čekati da se skineš

Uvek je pravo vreme da se posvetiš sebi, a i da ozbiljno pristupiš svojim bath time ritualima. Ne dozvoli da te bilo ko uznemirava. Samo se opusti.

Tokom leta se više tuširamo, zar ne? To radimo, ponekad i više puta na dan, zbog vrućina. Sa druge strane, tuširanju često pribegavamo i zato što niko nema dovoljno vremena da se kupa par puta dnevno. Iskreno, nemamo ni mi toliko proizvoda na lageru da biste se svi vi kupali toliko i uživali. 

Zato, kad dođe oktobar, i kiše padaju, setimo se leta, a možda i njega… Dobro, sad sam skoz otišla na drugu stranu, ali htedoh reći da tokom hladnijih i tmurnijih dana imamo veću potrebu da se malo opustimo, a možda i malo saberemo. Govorim u svoje ime. 

Kao neko ko preteruje u svemu, proizvodi za negu već godinama dominiraju i drže mesto na mom “Na šta su mi najviše otišle pare” spisku, ali, srećom, drže prvo mesto i na spisku poznatom kao “Zbog čega mi nisu otišli svi živci”. I tu negde, među svim tim mojim spiskovima, otkrila sam svoj apsolutno omiljeni bath proizvod: njegovo visočanstvo, mleko za kupanje.

Svilenkastiji od penušave kupke, a kremastiji od mirišljavih soli, mleko za kupanje ostavlja kožu mekanom i glatkom. Je l’ to neki magični prah, zapitala sam se?! Verovatno zato što mi je bilo nerealno saznanje (baš kao što će i tebi) da mi se istovremeno regenerišu i um i telo.

Mleko za kupanje je obogaćeno mlečnom kiselinom što znači da istovremeno ima učinak na kožu kao da je piling, ali i najmekši beauty proizvod. Takođe, obogaćeno je i hranljivim materijama zbog čega savršeno hrani i umiruje kožu, čineći je neverovatno glatkom. U mom slučaju, pokazalo se kao super tretman za celo telo. 

Takođe, treba da znate, da mleko za kupanje nije ništa novo. Kleopatra je obožavala da se kupa u magarećem mleku. Povedena tim saznanjem, odlučila sam da i sama budem malo više kao Kleopatra, neustrašiva kraljica sa mekanom kožom, koristeći proizvod koji najiskrenije preporučujem i tebi. 

Charonika mleko za kupanje

Mleko za kupanje daje neohodnu vlažnost, prodire duboko u kožu i pruža joj elastičnost i baršunasti osećaj. Slatka i topla aroma obogaćena neodoljivim i šumskim notama, odlična je u borbi protiv apatije i melanholije, umora, straha i anksioznosti. Podmlađuje tvoju kožu, dajući joj potrebnu energiju i snagu.

Autor: Marija Bogdanović

Leave a comment

All comments are moderated before being published