Moramo da popričamo o uljima za čišćenje lica

Spremi se, možda ćemo ti uskoro razbiti neke zablude.

Nisu sva ulja stvorena jednaka.

Neka ulja jednostavno nisu dobra za tvoju kožu, recimo ono sa pice. Znamo, znamo, ponekad prosto moramo sebi da ugodimo i to je sasvim u redu, ali samo želimo da naglasimo da to nije dobro za kožu.

Sa druge strane, postoje ulja koja su izuzetno dobra za našu kožu, recimo naše Hijaluron i Vitamin E ulje za čišćenje.

Vreme je da saznaš zašto ulje za čišćenje savršeno čisti kožu.

Masna koža? Savršeno!

Sredstva za čišćenje na bazi ulja ne čine kožu masnijom. Drago nam je ako smo to razjasnili! Ulje za čišćenje može koristiti svako od nas i pogodno je za svaki tip kože – za masnu, ali onu suvu kao martini.

Dobra ulja uklanjaju loša ulja.

Ulja za čišćenje su pomalo nametljiva, ali na dobar način. Njih strašno privlače ulja na tvom licu – višak sebuma, ulja od šminke, od hrane i raznih proizvoda, znoja... Ova sredstva privlače višak ulja i uklanjaju ih zajedno sa prljavštinom. Toliko delotvorna da smo čak čuli da ponekad uklanja i loše životne odluke.

Reci zbogom šminki, prljavštini i višku ulja.

Sredstva za čišćenje na bazi ulja su bolji multi-tasker nego onaj zgodni kolega sa drugog sprata. Rastvara šminku i kremu za sunčanje, uklanja prljavštinu i višak ulja iz pora, vlaži kožu... Zapravo, uklanja sve ono što ne želiš na svojoj koži, a istovremeno nadopunjuje sve ono što je koži potrebno. Možda to može i gore pomenuti kolega, ali to ćemo istražiti drugom prilikom. ;)

Ljubazno je prema koži...

Sredstva za čišćenje koja ne sadrže ulja mogu ukloniti tvoja prirodna ulja, ostaviti kožu neuravnoteženom i podstaknuti proizvodnju veće količine ulja. Rezultat: bubuljice. Ulja za čišćenje ne uklanjaju prirodna ulja, tako da koža nikad neće ispasti iz ravnoteže i nikada neće osetiti „žeđ“. Nešto poput čaše vode za tvoju kožu.

... I veoma nežno.

Nežni su prema osetljivoj koži, crvenilu, rozacei i koži sklonoj aknama. Zaista nisu neko ko iritira. Nežna, ali moćna ulja pomažu kod teksture kože, delotvorna su protiv starenja, a rezultat je meka i hidrirana koža.

Kompatibilnost: 100%.

Ulje za čišćenje šminke kompatibilno je sa drugim sredstvima za čišćenje i osmišljeno je tako da savršeno radi u tandemu s njima.

Naš favorit: Nikel Hyaluron i Vitamin E Ulje za čišćenje lica

Hijaluron i E vitamin iz pšeničnih klica, ulje slatkog badema, devičanske masline, suncokreta, ricinusa i eterično ulje ruzmarina, za najnežnije čišćenje tvoje kože. Temeljno uklanja nečistoće i šminku bez isušivanja. Jača zaštitni sloj kože i ima umirujuće dejstvo. Nije ga potrebno ispirati.

Preostale proizvode za čišćenje lica možeš pogledati OVDE.

Leave a comment

All comments are moderated before being published