Nikad se ne tuširaj sama!

Mislimo na kupke, ne znamo na šta si ti pomislila. ;)

Malo u životu postoji luksuza koji se mogu uporediti sa tuširanjem nakon napornog dana. Posle vežbanja, plivanja, piknika u prirodi ili samo nakon dugog dana provedenog u konferencijskoj sali. 

Biti go u vodi ili pod vodom je jedno od onih elementarnih zadovoljstava koje je teško nadmašiti, ali i poboljšati. Pa ipak, postoje oni koji vredno rade na tome da taj osećaj postane puuuno efektniji. Ako dodaš malo aromatičnih biljnih esencija, super hidratantna ulja, neverovatne sastojke iz najlepše prirode, osetićeš kako savršenstvo nadmašuje samo sebe. 

Postoji mnogo saveta o savršenoj kupki ili tuširanju, ali znaš i sama da su prave stvari najčešće jednostavne i tu nadomak nas, tačno ispred nosa. 

Za savršeno opuštanje nakon milion “taskova” koje si danas uradila potrebno ti je:

1. Kupka

2. Vreme

Ovo drugo zavisi od tvog rasporeda, ali mi ti predlažemo da izdvojiš 60 minuta samo za sebe. A sve u službi tvog mentalnog i fizičkog zdravlja. 

A o izboru kupke bismo mogli svašta da napišemo, ali nećemo da ukrademo ni minut tvog vremena za opuštanje. Zato smo spremili kratak, ali ultimativan vodič za odabir kupke koja je netoksična, hidratantna i toliko darežljiva prema tvojoj koži.

Spremna da pritisneš dugme za resetovanje?

Odlično! Upoznaj PLANT Apothecary kupke! Potpuno prirodni, teksture poput meda, ovi gelovi su napravljeni od jednostavnih sastojaka, bez parabena, SLS-a, nafte, silikona i grubih, misterioznih hemikalija. 

A pored neodoljivih sastojaka, oni imaju i preslatke nazive koji sa sobom nose snažnu poruku. 

Get It On

Get It On organska kupka za telo sadrži esencijalna ulja afrodizijačke sandalovine, đumbira i kedra. Za senzualno tuširanje ili kupku sa mehurićima kada… Pa, dalje nastavi sama!

Start Happy

Start Happy organska kupka za telo obogaćena je organskim esencijalnim uljima geraniuma i nane koji su poznati po tome da podižu raspoloženje i čine naš dan lepšim.

Wakey Wakey

Organska kupka za telo Wakey Wakey je obogaćena laganim mirisima esencijalnih ulja ruzmarina i limunske trave, koje aromaterapeuti tradicionalno koriste za stimulaciju i oživljavanje uma i tela. Koristi ga kad god ti je potrebno malo relaksacije, bilo da je jutro, popodne ili noć.

Calm Down

Organska kupka Calm Down obogaćena je organskim esencijalnim uljima đumbira i lavande, koji smiruju, ublažavaju stres i razbistravaju um. Samo se nasapunjaj malo kada ti je potrebno da se umiriš.

Be Well

Be Well kupka za telo sadrži esencijalna ulja koja koriste aromaterapeuti i kliničari za jačanje imunološkog sistema. 

Leave a comment

All comments are moderated before being published