Pilinzi i soli za kupanje koji će preporoditi tvoje telo

Tokom ovih čudnih i nesigurnih vremena, jako je važno pronaći prave načine za odmor i ostati miran usled svog ovog ludila oko nas. U poslednje vreme, jedna od naših najdražih beauty aktivnosti je kupanje, ne samo zato što imamo više vremena, već i zato što savršeno umiruje naš um i telo.

U kupku dodaj malo soli za kupanje ili odradi vrhunski piling najkvalitetnijim prirodnim proizvodima. Možeš birati šta ti najviše prija, svakako ćeš maksimano uživati.

Kao i uvek, više smo nego srećni što ćemo sa tobom podeliti neke od naših najomiljenijih proizvoda. Veruj nam na reč: ove soli i pilinzi pružaju svu potrebnu negu tvojoj koži i pretvaraju kupanje u pravu poslasticu.

Dosta je bilo čavrljanja – skroluj i izaberi proizvod koji ti najviše odgovara i koji vredi dodati tvom arsenalu ako želiš da ublažiš stres i pritom dobiješ najmekšu kožu na svetu.

MERAKI PILING SA SOLI ZA TELO

Izribaj kožu 1-2 puta nedeljno kako bi dobila mekšu, svežiju i zdraviju kožu. Piling poboljšava cirkulaciju krvi, uklanja mrtve ćelije kože i toksine sa površine i olakšava koži da bolje apsorbuje vlagu. Leti, pogotovo kada koristiš sprej za sunčanje, posebno je važno da se koža ljušti kako bi boja bila ravnomernija. Kružnim pokretima na vlažnu kožu umasiraj Meraki so za piling. Dobro isprati nakon upotrebe. Pogodan za sve tipove kože.

CHARONIKA MORSKI PILING ZA TELO LAVANDA/RUZMARIN

Ovaj piling za telo ima anticelulitni efekat. Miris, nastao na bazi prirodnih ulja lavande i ruzmarina, pomaže u oslobađanju stresa i anksioznosti.

CHARONIKA PILING ZA TELO KAFA/KAKAO

Piling od kafe i soli obogaćen je mirisom čokolade i jutarnje kafe što će definitivno probuditi tvoj pravi duh.

CHARONIKA DETOX PILING ZA TELO ČAJNO DRVO/MENTA

Ovaj piling je pogodan za regeneraciju ćelija, facelifting i toniranje. Aroma je bazirana na prirodnoj menti i Manuka ulju što će pomoći da se oslobodiš stresa i povratiš snagu.

CHARONIKA MIRIŠLJAVA SO ZA KUPANJE DESIRE JASMIN/SANDALOVINA

Kupka sa kristalima prirodne soli, impregnirana eteričnim uljima, ima aromaterapijski efekat na naše telo i poboljšava sveukupno zdravlje. Cvetni mirisi jasmina i sandalovine probudiće tvoje emocije, čula, želju za životom, ali i ženstvenost.

CHARONIKA MIRIŠLJAVA SO ZA KUPANJE RENEW BERGAMOT/LIMETA

Kupka sa prirodnim morskim i himalajskim kristalima soli, impregnirana eteričnim uljima, ima aromaterapijski učinak na naše telo i poboljšava celokupno zdravlje. Prirodna eterična ulja oslobađaju fizičku napetost i ublažavaju umor.

Leave a comment

All comments are moderated before being published