Profesionalni piling tretman kod kuće

Retko šta žene može uplašiti kao efekti pilinga na licu. Dobro, možda je ipak najstrašnija brojka na vagi, ali to sad nije tema.

Kada pričamo o pilinzima za negu lica, većina pripadnica lepšeg pola se odmah seti one “Seks i grad” epizode gde Samanta ima ozbiljne posledice od hemijskog pilinga. Fuj. I sad stresemo kad pomislimo na tu kožu koja izgleda kao živo meso, iako znamo da je to sve samo serija i gluma. 

I zaista, ovaj strah je i više nego opravdan. Mane na telu uvek možemo sakriti garderobom (iako nikako ne treba da ih se stidimo!!!), ali lice je nešto što nam je uvek izloženo. Plus, koža lica je posebno osetljiva i zahteva drugačiju, mnogo blažu i nežniju rutinu od kože tela. 

Piling, kao must have korak u beauty rutini, zahteva posebnu pažnju prilikom odabira. Srećom, pilinzi namenjeni za upotrebu kod kuće su puno nežniji od bilo kojeg tretmana kod dermatologa ili kozmetičara, a mogu biti iznenađujuće podjednako učinkoviti. Bez obzira da li su u pitanju ožiljci od akni, začepljene pore ili uopšteno beživotan izgled kože, ovi proizvodi su uglavnom dizajnirani tako da nežno uklanjaju mrtve ćelije i druge ostatke sa kože, ostavljajući je glatkijom i ravnomernijom. 

Nikel Blagi piling s maslinom

Blagi piling s maslinom je nežan piling s mikročesticama koštica masline, pogodan i za najosetljiviju kožu. Odstranjuje mrtve ćelije i podstiče obnovu kože.

Malu količinu lagano nanesi na lice, vrat i dekolte. Nežno masiraj par minuta. Posebnu pažnju posveti T-zoni. Dobro isperi, a postupak čišćenja dovrši tonikom.

Pogodan za mešovitu i normalnu kožu, akne, proširene pore, hiperpigmentaciju, pege, seboreju…

Meraki Piling za lice

Meraki piling za lice je proizvod koji nežno čisti kožu, uklanja mrtve ćelije kože i aktivira obnavljanje ćelija. Proizvod je bogat sastojcima koji neguju i hidriraju tvoju kožu, ostavljajući je mekanom i sjajnom. 

Meraki piling za lice je pogodan za sve tipove kože i može se koristiti 1-3 puta nedeljno u zavisnosti od potrebe i želje. Proizvod se nanosi na kožu kružnim pokretima. Očisti lice vodom i obriši peškirom. 

Patchology Milk Peel maska

Maska sa efektom pilinga, kako i sam naziv kaže. Nisu sve ćelije kože stvorene jednake, ali tu je Milk Peel da to popravi. Inspirisani vrhunskim korejskim beauty trendom, mlečna kiselina i hidratantni kokos i sojino mleko zajedno rade na brzom rastvaranju mrtvih ćelija kako bi tvoja koža bila glatka i bez iritacija. 

Flash Masque Milk Peel maske treba koristiti jednom nedeljno ili više puta ako je potrebno. Stavi je pre šminke ili uveče.

Idealna za osetljivu kožu i one koji prvi put koriste masku.

Leave a comment

All comments are moderated before being published