Srećne ruke u 3 koraka

Promenljivo vreme posebno može biti teško za naše ruke i nokte. Dodatna nega će pružiti tvojoj koži novu energiju, a veruj nam, ona će znati kako da ti se zahvali. 

Učini svoje ruke srećnima! Razmazi ih bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Pročitaj u nastavku kako lako i brzo možeš doći do negovanih i mekanih ruku. 

1. Kupka za ruke

Stavi ½ kuglice sapuna u kadicu/lavor sa vrućom vodom i pusti ruke da odmaraju u vodi oko 10 minuta. Kombinacija shea maslaca i hranljivih ulja učiniće tvoje ruke ekstra mekanima.

2. Razmazi nokte

Suve zanoktice baš znaju narušiti izgled noktiju, i ruku uopšte. Stoga bi bilo dobro pružiti im dodatnu negu. Obriši ruke nakon kupke i umasiraj ulje u zanoktice. Ulje će pružiti puno vlage suvoj koži i savršena je tekstura za negu zanoktica. Laganim pritiskom zanoktica formiraj lep oblik noktiju. 

3. Upakuj svoje ruke

Razmazi svoje ruke dodatnom vlagom i negom koristeći Meraki hidratantne rukavice. Na ruke nanesi deblji sloj kreme ili losiona za ruke, stavi ove neverovatne rukavice i pusti da koža maksimalno upije svu kremu. Rukavice drži na rukama oko 30 minuta. Tvoje ruke će te obožavati zbog ovog tretmana!

Leave a comment

All comments are moderated before being published