Što više, to bolje. Ili ipak ne?

Čak i ako se na tvom licu još nije pojavila ni jedna jedina bora, preventivna nega je ključna, čak i u mlađim godinama. Uopšte rečeno, nije previše rano niti je prekasno za započinjanje onoga što mi zovemo režimom podmlađivanja.

Uvek je pravo vreme za održavanje zdravlja kože, vitalnosti i elastičnosti i smanjivanje izloženosti zagađivačima iz okoline. Dosledna i zaštitna rutina će ti odlično poslužiti na duže staze kada su bore u pitanju.

Povratak na pravilnu negu tvoje kože: Da bi sprečila prerano starenje, moraš koristite prave proizvode.

Tu uskačemo mi!

Za početak, ujutro bi trebalo da koristiš nežno sredstvo za čišćenje kao što je 22|11 cosmetics penušavo sredstvo za čišćenje lica, jer je namenjen svim tipovima kože. Ovaj proizvod se može koristiti svakodnevno kao sredstvo za čišćenje koje nežno čisti lice i efikasno uklanja šminku, ali i kao maska. Jedinstvena formula ovog proizvoda se lako rastvara u vodi, ne peni i ostavlja tvoju kožu svežom i mekom.

Zatim preporučujemo serum sa vitaminom C. Vitamin C pojačava proizvodnju kolagena, štiti od zagađivača, popravlja oštećenja od sunca i pomaže u izjednačavanju tonusa kože. Naša preporuka je Nikel Hyaluron i Vitamini C, E i B serum za lice. U ovoj bočici ne dobijaš samo koristi moćne L-askorbinske kiseline (ili vitamina C u njegovom najčišćem obliku), već ćeš naći i hijaluronsku kiselinu koja duboko hidrira i vitamin B za umirivanje, obnovu i stvaranje novih ćelija.

Šta ako već imaš vidljive bore?

Za duboke bore stoji prethodna rutina nege kože, mada preporučujemo da se noćna krema zameni snažnijim retinolom, kao i da u svoju jutarnju rutinu nakon čišćenja dodaš snažan Nikel Eliksir protiv bora kako bi hidrirala kožu i dala joj volumen.

Eliksir protiv bora je koncentrat 100% prirodnih ulja i čistih esencija izvanrednih svojstava protiv starenja. Njegov sastav je sličan sastavu naše kože. Luksuzno obnavljajuće ulje s 12 biljaka regenerativnih svojstava za intenzivnu negu protiv starenja: obnavlja epiderm za nekoliko dana, sprečava gubitak vlage, štiti kožu od štetnih uticaja okoline, stimuliše stvaranje kolagena, izglađuje bore i podmlađuje je.

Šta ako imaš kožu sklonu aknama?

Dobre vesti: Ove rutine će rešiti i taj problem. Ključ za masnu kožu sklonu aknama su piling i održavanje kože, pora i folikula čistim bez isušivanja, tako da telo ne oseća potrebu za stvaranjem viška sebuma što uzrokuje veće začepljenje pora i na kraju akne. Isprobajte Nikel Blagi piling sa maslinom. Malu količinu lagano nanesi na lice, vrat i dekolte. Nežno masiraj par minuta. Posebnu pažnju posveti T-zoni.

 

Ako se osećaš ambiciozno i želiš dodatni tretman nakon svega ovoga, šta možeš uraditi, a da pri tom ne preteraš?

Mi uvek preferiramo prirodnu negu i čvrsto verujemo da najčistiji sastojci mogu uraditi toliko toga za našu kožu. FlashPatch podmlađujući gelovi za oči su savršeni za tamne krugove oko očiju, ali i bore. Ritual u kojem ćeš posebno uživati. 

Leave a comment

All comments are moderated before being published