Zašto birati sertifikovane proizvode?

Verovatno si više puta do sada videla proizvode na kojima piše „sertifikovano“. Mnogi brendovi iz različitih delatnosti posebno naglašavaju ovu reč. Zašto je to toliko važno i šta zapravo to za tebe znači?

Da li imaš problem da odvojiš loše sastojke od dobrih? Ne brini, nisi jedina. U nepreglednom moru informacija, opcija  i sastojaka, zaista je postalo teško pronaći i odabrati proizvode za negu kojima možeš verovati.

A jedna greška može da ima mnogo posledica. Pogrešan izbor može dovesti do iritacije, crvenila i svrabeža – naročito ako imaš osetljiv tip kože. Pojedini sastojci, iako nisu loši, mogu izazvati alergiju. Ako si se pronašla u ovim redovima i želiš sve to da izbegneš, onda su sertifikovani proizvodi baš za tebe.

Da li si znala...

Da kada je proizvod odobren od strane danske Asthma- & Allergy asocijacije i ima Nordic Swan Label i Ecocert Cosmos sertifikat, to zapravo znači da se sastojci pažljivo biraju kako bi zaštitili tebe, tvoju porodicu i životnu sredinu. Dakle, nema iritirane kože niti rizika od alergija.

Kontaktna alergija je jedina alergija koja se može sprečiti. Blue Label garantuje da je rizik od alergije minimiziran i da proizvodi ne sadrže parfem.

Eko-oznaka Nordic Swan se daje samo proizvodima koji ispunjavaju neke od najstrožih ekoloških i zdravstvenih zahteva na svetu.

Ecocert Cosmos osigurava da proizvodi budu proizvedeni ekološki prihvatljivim postupcima i da je 95% ukupnih sastojaka prirodnog porekla.

Meraki Pure: Opcija kojoj možeš verovati

Ako želiš sertifikovane proizvode za negu lica, tela i kose koji uzimaju u obzir tvoje zdravlje, ali i zdravlje naše planete, onda je vreme da se upoznaš sa Meraki Pure linijom.

Sa svojom Pure linijom, Meraki je želeo da olakša odabir proizvoda kojima možemo verovati. Stava su da kupac ne mora nužno znati sve o sastojcima i složenim formulama u kozmetičkim preparatima. Vođeni tom idejom, svaki proizvod iz ove linije na poleđini ima tri sertifikata koji garantuju da su sastojci veoma pažljivo odabrani.

Odabir pravih proizvoda za negu je poput kretanja kroz džunglu, posebno ako želiš izbeći štetene hemikalije. Pure linija olakšava individualnim kupcima da pronađu baš ono što im treba.

Nega kože ne bi trebala biti teška

Meraki Pure je iskrena i transparentna linija proizvoda za negu kože kojima možeš verovati. To je osigurano uz pomoć gore pomenutih sertifikata koji imaju monumentalni značaj.

Prekrasni proizvodi u predivnom pakovanju

Kada je u pitanju nega, ne bi trebalo da pristaješ na kompromis. Zato ova linija sadrži samo hranljive i efikasne proizvode koji imaju prijatnu i meku teksturu, a dolaze u lepom i jednostavnom pakovanju koji će odlično izgledati i kao ukras u tvom domu.

Meraki Pure

Kupka za telo

Kupka za pranje tela bez mirisa, koja hrani i hidrira tvoju kožu. Kupka je savršena za osetljivu kožu. Meka pena sadrži hranjive sastojke kao što su organska aloe vera, ekstrakt krastavca i maslinovog lista koji regeneriše suvu kožu. Ispumpaj odgovarajuću količinu u ruku i napravi penu. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Šampon

Hranljiv šampon bez mirisa. Savršen izbor kada želiš da izbegneš štetne hemikalije, a da imaš prelepu i sjajnu kosu koja se lako češlja. Šampon je bogat hidratantnim sastojcima kao što su Betaine, organska aloe vera, ekstrakt krastavaca i maslina, koji neguju i jačaju kosu i skalp. Šampon je savršen izbor za osetljivu kožu. Stavi odgovarajuću količinu u kosu i nežno utrljavaj. Za dodatnu penu, dodaj još vode. Dobro isprati vodom. Za dodatan efekat, operi kosu dvaput. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Multi ulje

Nežno i hranljivo ulje bez mirisa. Ovo ulje sadrži organsko kokosovo ulje, suncokretovo ulje, maslinovo ulje i ulje koštica kajsije koje hrani i hidrira kožu, ostavljajući je mekom i lepom. Savršeno za suvu i osetljivu kožu. Koristi ga kao ulje za telo, ulje za masažu, sredstvo za uklanjanje šminke, za suvu kožu ili krajeve kose, kao i za brijanje. Možeš pomešati nekoliko kapi sa kremom za lice i losionom za telo ako želiš dodatnu hidratantnu negu. 

Sapun za ruke

Sapun za ruke bez mirisa. Sapun je odličan izbor ako imaš osetljivu kožu. Sadrži organski ekstrakt zobi i krastavca i aloe vera koji neguju, omekšavaju i hidriraju vašu kožu. Ispumpaj odgovarajuću količinu u ruke i napravi penu. Dobro isperi vodom.

Krema za ruke

Čuvaj svoje ruke ovom divnom, čistom kremom za ruke od Merakija, koja će tvojoj koži osigurati neophodnu vlagu. Pure krema za ruke je sertifikovana organska krema, antialergijska i ima Swan oznaku. Ova krema je pogodna za sve tipove kože i ima neutralan miris. Koristi kremu nakon pranja ruku ili po potrebi. Krema za ruke dolazi u praktičnom pakovanju od 50 ml pa je zgodna za poneti u bilo kojoj torbi.

Sapun za posuđe

Meraki Pure sapun za posuđe je blag i efikasan sa neutralnim mirisom. Sa samo nekoliko pritisaka pri pranju posuđa, tvoje čaše i tanjiri će biti besprekorni i ponovo sjajni. Meraki sapun za pranje posuđa ima Swan oznaku, antialergijski je, što ga čini nežnim za tvoju kožu. Sapun dolazi u finoj bočici od 490 ml, koja će ukrasiti tvoju kuhinju i sudoperu.

Leave a comment

All comments are moderated before being published