“Ne mogu večeras, imam planove!”

Petak je. U office-u se završavaju poslovi za ovu nedelju. Šalješ svoj poslednji izveštaj. Nakon par minuta, klijent zove. Ima još jedan zahtev. Kolege su užurbane i nemoguće je ne primetiti umor na njihovom licu.

Misliš u sebi: “Ovaj dan definitivno nema kraja”.

Međutim, nakon 15. mejla, shvatiš da je otkucalo 17 časova.

Možeš da ideš kući.

A ne, pre toga moraš da svratiš do banke i da pogledaš neke haljine za svadbu koju imaš sledeći vikend. Ok, uzimaš kafu za poneti u gradu, treću po redu danas. Ipak ti je potrebna mala pomoć kako bi obavila sve.

Viber grupa sa ekipom se usijala od poruka. Sedaš na klupu da pročitaš svu tu kilometarsku diskusiju i da, naravno, srkneš koji gutljaj svoje kafe na miru. Hm… Neko od njih je predložio odlazak u novi klub večeras, sladak lokal u blizini, biće super muzika. Razmišljaš nekoliko minuta i kucaš:

"Ne mogu večeras, imam planove! 

Lepo se provedite!"

Ulaziš u svoj stan oko 20 časova. Skidaš cipele, odlažeš odeću na fotelju. Nervira te ta odeća, ali se onda zapitaš: "Da li postoji osoba koja ne odlaže odeću na stolicu ili fotelju?" Zabavlja te ta pomisao nekoliko sekundi.

Sve je već sada lakše.

Puštaš muziku i krećeš da spremaš laganu večeru. Kreće tvoja omiljena pesma. Malo đuskaš. Razmišljaš o tome kako kod kuće uvek đuskaš bolje nego u gradu. 

Odlaziš tamo gde je sve po tvom - u kupatilo. Tvoja oaza mira. Tvoj lični SPA centar. Odvrćeš vodu, razgledaš predivne Charonika mirišljave soli na kadi. Ovog puta biraš bergamot i limetu.

Nekako si baš u tom raspoloženju.

Puštaš da aromaterapijski učinak mirišljave soli oporavi tvoje telo od naporne nedelje. Osećaš kako te prirodna eterična ulja oslobađaju fizičke napetosti i ublažavaju umor.

Prepuštaš se u potpunosti divnoj atmosferi.

"Ovaj vikend je sjajno počeo!"

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja