Kako da tvoje usne izgledaju punije i mekše

Budimo iskreni, više nije uvek bolje. Što se usana tiče, pojedine devojke vole da ih baš naglase. A ko smo mi da ti stojimo na putu?

Evo kako da tvoje usne izgledaju punije, bez filera, silikona i DIY trikova.

Sve počinje dobrim pilingom

Korišćenje pilinga za usne je siguran i prirodan način za povećanje usana. Piling takođe uklanja mrtve ćelije kože i čini da usne budu mekane kao svila.

Hidratacija je najvažnija

Zamisli svoje usne kao sočno grožđe: kada su dehidrirane, pretvaraju se u suvo grožđe. Jako je važno piti minimum 8 čaša vode dnevno kako bismo bili hidrirani iznutra, a hidratantni balzam za usne će učiniti svoju magiju spolja.

Izvadi olovku za usne

Blago precrtavanje usana će učiniti da one izgledaju pune volumena. Kylie Jenner je živi dokaz. Olovkom pređi malo izvan prirodne linije usana, ispunjavajući malo ulegnuće na vrhu gornje usne, a zatim stavi svoj omiljeni ruž za usne. To je to, sada si spremna za izlazak.

Učini da zasijaju

Nanošenje hajlajtera nije samo za tvoje slatke obraze. Posegni za svojim omiljenim sjajem ili hajlajterom, i nanesi ga na sredinu usana. Kaži zdravo sočnim, punim usnama.

Želiš da saznaš našu tajnu za izgled prirodnih, punih usana?

22|11 COSMETICS BALZAM ZA USNE DIVLJA KRUŠKA + ROZI BIBER

Savršen za hladne zimske dane kada trenutno daje vlagu i najsuvljim usnama. Neodoljiv sjaj, ali istovremeno hranljivi balzam. Ljubav na prvi pogled!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja