Koja maska za lice odgovara tvom horoskopskom znaku?

OVAN

Vita C

Ovnovi vole kada na policama u radnji ugledaju proizvode koji obećavaju INSTANT rezultate jer pre svega nemaju vremena za gubljenje – zato se sheet maske kotiraju visoko na listi favorita u nezi kože. Ovom znaku retko kada fali energije, ali i pored toga – od viška glava ne boli – dakle VITA C! 

 

BIK

Honey

Radi to što obećava + u lepom je pakovanju + miriše na nešto jestivo? Add to cart! Bikovima nije važno da se rezultati vide već nakon 10 minuta, ovaj znak je lovac na dugoročne rezultate, a HONEY maska će im aktivirati sva čula pride. Win Win!

 

BLIZANAC

Red Wine

Blizancima je bitno da se zabavljaju i to pravilo prenose na sve aspekte života pa i na negu kože! Možete računati na to da će na polici prvi primetiti dobar copy, interesantno ime ili naziv proizvoda, a tek onda razmišljati o tome treba li im to

 

RAK

Aqua

Može se reći da su rakovi jednostavni kada se radi o nezi – dovoljno je da im obećate nežnost, pouzdanost i učinkovitost. Još ako je ključna reč hidratacija? Tu su rakovi svoj na svome!

 

LAV

Gold

Posebno, ekstravagantno, zlatno, to su ključne reči za kojima će se okrenuti prosečan lav. Nije dovoljno da to bude samo dobra i efektna sheet maska – neophodno je da bude od 24 karatnog zlata i to je tako! 

 

DEVICA

Collagen 

Iskreno, ono što device najviše cene kod sheet maski je to što nema mnogo nereda nakon korišćenja. Ukoliko maska uz to obećava elastičnost, čvrstinu i ostavlja osećaj svežine? Prodato! 

 

VAGA

Set maski 

Nemojte terati vagu da bira – prosto nemojte! Sreća pa u ovom slučaju nema potrebe za donošenjem teških odluka, naše drage vage prve će se uhvatiti za set različitih maski. Usput će kupiti još dve kreme i par kačketa. Za svaki slučaj. 

 

ŠKORPIJA

Bootymask

 

Škorpije uživaju u pomisli da znaju nešto što vi ne znate, recimo tajnu savršeno glatke guze za samo 10 minuta. Ovaj mističan znak će uvek odabrati neočekivan potez koji je, uprkos verovanju – doooobro promišljen! 

 

STRELAC

Multivita

Multi, Duo, 3 u 1 i tome slično – to su reči od kojih strelčevima zaigra srce kada su proizvodi za negu u pitanju! Poput Ovnova, oni nemaju mnogo vremena za gubljenje. Rastrzani su na 157 strana i potrebno im je nešto što će im rešiti više problema istovremeno. Nešto poput… multivitaminske maske! 

 

JARAC

Charcoal 

Jedan izraz koji opisuje negu prosečnog jarca? No bullshit. Jarčevi su ljubitelji konkretnih uputstava i proizvoda koji daju rezultate tako da uvek mogu da budu sigurni da im se novac isplatio!

 

VODOLIJA

Red collagen serum 

Vodolije? Paaa… Vodolije prosto ne veruju u sheet maske. 

S druge strane, kvalitetan serum sa patentiranim crvenim kolagenom u boci od 100ml? Eto nečega u šta mogu da poveruju!

 

RIBE 

Pearl 

Ah, intuitivne ribe. Ovom nežnom i emotivnom znaku s glavom u oblacima potrebna je jednako nežna maska koja daje ludačka romantična obećanja. Biser za biser

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja