Kokos kao rešenje za svaki problem

Imaš neki problem? Uzmi kokos.

Da, kokos rešava sve te male probleme. Ponekad je u stanju i da reši i one velike.

Recimo...

Zdravlje je problem?

Tvrd je (kokosov) orah voćka čudnovata... Kokosovo ulje ima protiv gljivična, antibakterijska i antivirusna svojstva koja se uspešno bore protiv štetnih bakterija u našem telu. Samo dodaj kašičicu kokosovog ulja u svoju kafu ili kada kuvaš i oseti kako tvoj imuni sistem jača. Toliko, da ćeš možda moći i golim rukama da otvoriš kokos. Možda preterujemo, ali razumeš šta hoćemo da kažemo.

Kosa je problem?

Da li si se ikad zapitala kako sirene imaju tako sjajnu i lepršavu kosu? Možda nisi, ali sad sigurno jesi. Kokosovo ulje je odgovor. Tako smo mi bar čuli iz prve ruke. :) Ono što je sigurno tačno je da je kokosovo ulje bogato masnim kiselinama što kao rezultat daje jaču kosu, zdraviji skalp i umirene vlasi. Umasiraj ulje u kosu, stavi kapicu za tuširanje i ostavi da odstoji preko noći. Sledećeg jutra isperi kosu blagim šamponom.

A ako si u toku prethodne rečenice pomislila: „Kao da ja imam vremena za to“, ne brini imamo rešenje i za to. Biolage višenamenski sprej sa infuzijom kokosa je namenjen svakom, bilo gde i bilo kada. Bez obzira na tip kose, kovrdžava ili ravna, tanka ili gusta; bez obzira da li je mokra ili suva – ovaj sprej će ti pomoći da poboljšaš sjaj, umiriš neposlušne vlasi, zaštitiš dlaku od sunčevih zraka, sprečiš pucanje krajeva i još mnogo toga.

Koža je problem?

Ne volimo suvu kožu na sebi, pa je takođe ne želimo ni tebi. A kokosovo ulje je upravo ono što može pomoći kod suve kože. Sadrži zasićene masti koje popravljaju kožnu barijeru i pomaže joj da ostane hidrirana, a istovremeno joj omogućava da diše. Zamisli da ti i tvoja koža sedite u baru i da ona može da priča. Znaš li šta bi poručila? Kokos, tako je.

Nikel Kokosov maslac sa šargarepom je prirodan balzam i bez konzervansa, bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i neguje i najosetljiviju kožu. Na prirodan način štiti kožu od štetnih UV zraka, ubrzava tamnjenje i produžava bronzanu preplanulost: zaštita za vreme sunčanja, nakon sunčanja, za opuštanje i umirenje kože, čuva kožu od prevremenog starenja... Da, dobro si čula, sve to u jednom proizvodu!

Generalno ti je sve problem?

Ne brini, i nama je tako ponekad. I nije baš slučajno nastao termin coco-loco. Mi smo sproveli jedno malo interno istraživanje i rezultati zaista pokazuju da kokos može rešiti mnoge probleme. Koktel sa kokosom pogotovo! Njegov miris je već dovoljan da se opustiš, jer podseća na leto, nezaboravne uspomene i predele koji oduzimaju dah.

Priznaj, nakon svega pročitanog, prosto poželiš da imaš problem. Kokos je tako dobar izgovor za sve i verujemo da ti je jasno što smo mi toliko coco-loco za njim. 🥥🥥

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja