Evo šta treba da bude u tvom neseseru ovog leta!

Kuc-kuc! Ko je? LETO!

Ako do sada nisi, krajnje je vreme da odradiš switch zimske na letnju garderobu, izvadiš papuče, spakuješ jorgan ali i da prilagodiš svoju skincare rutinu toplijim danima koji su pred nama!


Tokom leta, naša koža ima drugačije potrebe koje nam je u interesu da osluškujemo kako bismo zadržali taj glowy efekat na kome smo vredno radile tokom cele godine. Nemoj da bude uzalud! Sa samo nekoliko izmena u trenutnoj rutini, nega lica tokom leta će biti podjednako besprekorna.


Evo koji su must-haves u našem neseseru ovog leta.

SPF

First things first! SPF priče nikada dosta, a sada kada smo u periodu godine kada sunce dostiže najvišu tačku i šalje UV zrakove direktnom putanjom na zemlju – bogami, obnovićemo to gradivo!

Slažemo se da je i SPF 15 svakako bolji nego nemati ga uopšte, ali hajde da se prebacimo na SPF 50 i da bez stresa naručimo još jedan aperol dok u pozadini talasi šušte u duetu sa pesmom galebova. Još ako ga obnoviš na svaka 2 sata - ti si master SPF-a!

JUMISO AWE⋅SUN AIRY-FIT SPF 50 KREMATOCOBO COTTON SOFT SPF 50+ KREMA U STIKU & ROUND LAB BIRCH MOISTURIZING SPF 50+ KREMA

Hidratacija

Kako više vremena provodimo napolju, koža je izložena intenzivnijem znojenju, višim temperaturama, jačim UV zracima što sve zajedno, možemo reći, intenzivno c e d i vlagu naše kože.

Dakle, toner – ostaje, esencija – ostaje, nema preskakanja seruma, hidratantne kreme ostaju, samo ih zameni za one laganijih tekstura. Bogate, teške formule su najbolje drugarice zimi, ali leti mogu dovesti do bespotrebnog začepljenja pora i masne kože – sve što zapravo želimo da izbegnemo kada upekne zvezda.

 

HARUHARU WONDER BLACK RICE HYALURONIC TONER, MIXSOON BEAN ESSENCE, ANUA GREEN LEMON VITA C BLEMISH SERUM ZA LICE & HARUHARU WONDER BLACK RICE HYALURONIC KREMA ZA LICE

Sheet maske

Ahhh, kao čaša vode sa ledom za kožu! Jednom do dva puta nedeljno počasti se sheet mask tretmanom kako bi na najlakši način obnovila hidrataciju i pružila negu osunčanoj koži! Ne zaboravi da ostatak esencije utapkaš u kožu za dodatni hidratacioni boost.

MARY&MAY HYALURONIC PANTHENOL HYDRA MASKA ZA LICE, BIODANCE BIO-COLLAGEN REAL DEEP MASKA ZA LICE & VT COSMETICS CICA VITAL MASKA ZA LICE

Nega tela

Ništa kao osvežavajuća kupka nakon celog dana na suncu... Kao i lice, kompletno telo zahteva laganu a efikasnu hidrataciju, zato nemoj da ti bude teško - ubaci piling kože u rutinu, nežne kupke i lagane losione i spremna si to show some skin!

 

AGENT NATEUR HOLI (BATH) KOKOSOVO MLEKO ZA KUPANJE, SALT&STONE BLACK ROSE & OUD KUPKA ZA TELO & SALT&STONE BERGAMOT & HINOKI LOSION ZA TELO

Makeup

Jasno je da leto volimo i zbog te prirodne preplanulosti i zlatkastog tena kome ne treba dodavati mnogo, ali ako poželiš lagani touch up koji te neće opteretiti, rešenje je vrlo jednostavno.

TIRTIR MASK FIT RED JASTUK PUDERI

 

 

Popij koju čašu vode više, kada možeš ostani u hladu i shvati da tvoja rutina leti ne treba da prestane, niti da se smanji broj njenih koraka, već jednostavno prilagodi proizvode i nastavi svojim go with a glow putem!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja