VT COSMETICS

Osnovan 2010. godine korejski brend lepote VT Cosmetics pristupa nezi kože tako što stvara formule podržane naukom, pokretane kvalitetnim sastojcima sa fokusom na sveopšte zdravlje kože.

Od obogaćivanja svog asortimana proizvoda jednim od najomiljenijih sastojaka – Centella Asiatica - do stalnog unapređivanja svojih jednostavnih, ali moćnih formula, brend je postao poznat po svom inovativnom duhu i tradiciji razvoja kvalitetnih proizvoda.

Without further ado – u nastavku vam na tacni donosimo sve što je potrebno da znate o Reedle Shots – kultnim favoritima ovog brenda.

ŠTA JE REEDLE SHOT?

Micro needling tretmani kod kuće? Say no more!

Reedle Shot predstavlja sveobuhvatan proizvod za negu kože koji se bavi aknama, teksturom kože, mrtvim ćelijama, porama i borama. Oponašajući efekte tretmana mikroiglicama ovaj serum lišava kožu bespotrebno akumuliranih mrtvih ćelija pružajući joj prostor za regeneraciju što utiče na sveobuhvatni izgled kože.

Mikroiglice lako prodiru u dermalni sloj formirajući mikro-apsorpcione kanale koji omogućavaju glatku apsorpciju aktivnih sastojaka i tako pružaju intenzivnu negu kože.

KAKO RADI?

Pri nanošenju, mikroiglice u obliku malenih čačkalica za zube prodiru u kožu formirajući mikro-apsorpcione kanale kroz koje aktivni sastojci efikasno ispunjavaju i najdublje delove kože. Te iglice ispunjene su Centella Asiatica ekstraktom poznatom po smirivanju iritacije i crvenila, jačanju kože i pružanju umirujućim efektima.

 

UPOTREBA

Za najbolje rezultate, preporuka je da se koristi odmah nakon čišćenja lica u večernjoj rutini nege. Tako pripremate kožu za efikasniju apsorpciju aktivnih sastojaka koji slede u narednim koracima.

Istisnite odgovarajuću količinu i nežno nanesite na kožu lica. Po upijanju, obavezno nastavite svoju skincare rutinu jer je hidratacija baš obavezna.

Ukoliko se prvi put upoznajete sa tretmanom mikroiglicama, počnite sa Reedle Shot 100. Pri prvom nanošenju, osetićete blago trnjenje i peckanje oko čega ne morate brinuti! Nije bolno a koža se veoma brzo navikne na tu vrstu senzacije.

Važno! Prilikom korišćenja, nemojte mešati različite jačine seruma kako biste izbegli potencijalnu iritaciju kože.

Preporuka rasporeda upotrebe seruma različitih jačina

 

REEDLE SHOT KOMPARACIJA

VT – Reedle Shot 100

  • Begginer friendly
  • Svakodnevna upotreba
  • Glavni sastojci: Centella asiatica, hijaluronska kiselina, niacinamid, madecasoside, adenozin
  • Pogodna je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu


VT – Reedle Shot 300

  • Namenjen intenzivnoj nezi problematičnih područja
  • Koristi se na svaka 3 dana
  • Glavni sastojci: Centella asiatica, trostruka hijaluronska kiselina, 4x Centella komplex, ekstrakt zelenog propolisa
Poređenje tekstura Reedle Shot 100 i Reedle Shot 300

 

Poseti puremarket.rs i vidi celokupan VT Cosmetics asortiman!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja