TONER PADS GUIDE

Jasno nam je da korejski skincare pristup uveliko dobija na popularnosti zbog konstantnih inovativnih proizvoda, gde bismo, između ostalog, ubrojali i toner jastučiće! Praktični i efikasni postali su baza u rutinama mnogih, a nije ni čudo!

Potrudili smo se da obogatimo asortiman sa globalno najvoljenijim pa verujemo da je vreme da vas detaljno sprovedemo kroz toner pads priču i približimo vam sav njihov potencijal.

RAZLIKA IZMEĐU TONERA I TONER JASTUČIĆA

Glavna razlika leži u njihovim funkcijama: toner se fokusira na održavanju balansa nivoa vlage i ulja u koži, vodenastom formulacijom umiruje iritacije i crvenilo, održava kožu hidriranom i čuva njenu jedrinu.

Sa druge strane, toner jastučići su dizajnirani da vrše nežnu eksfoliaciju površine kože, uklanjajući mrtve ćelije i smanjujući pore. Mnogi dolaze sa 2 lica – reljefnim koji nežno uklanja ostatke nečistoća, i drugim, pamučnim za smirivanje i hidrataciju kože nakon eksfolijacije.

PREDNOSTI

Jednostavna primena

Brzo i efikasno nisu oduvek bili tandem ali kada su toner jastučići u pitanju things work perfectly! Pored toga što proces uvođenja tonera u rutinu čine dosta lakšim (zaboravite na korišćenje ruku i upotrebu pamučnih tupfera), nude izrazitu praktičnost a posebno mogu biti korisni kada ste u pokretu i kada niste u mogućnosti da ispoštujete rutinu u potpunosti.

Priprema za efikasniju apsorpciju

Toner jastučići pripremaju vašu kožu za efikasniju apsorpciju svih proizvoda koji slede u narednim koracima nege. Uklanjaju preostale tragove nečistoća, balansiraju pH vrednost kože i stvaraju čistu podlogu za nanošenje seruma, hidratantnih krema ili whatever is your thing.

Funkcija eksfolijacije

Toner jastučići često sadrže sastojke za eksfolijaciju poput AHA, BHA ili PHA koji pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože i pročišćavanju pora. Ovi sastojci deluju tako što nežno i dubinski razgrađuju vezivne komponente mrtvih ćelija, podstičući njihovu obnovu i otkrivajući svežu, glatku kožu.

EFIKASNA UPOTREBA

Očistite lice

Počnite temeljnim čišćenjem. Ovaj korak osigurava da je vaša koža oslobođena svih tokom dana nakupljenih nečistoća omogućavajući na taj način da toner efikasno prodre.

Pređite preko lica

Nežno pređite jastučetom preko lica izbegavajući osetljivo područje oko očiju. Od centra lica ka spolja ili pak pokretima prema gore za efekat zatezanja, do it as you like.

Pro tip: Na suvljim delovima lica ostavite jastučić da odstoji nekoliko minuta poput sheet maske!

Nastavite rutinu

Nakon što ste pričekali da esenicija efikasno upije, lice vam je dobro pripremljeno za nastavak rutine. Dakle, navalite na dalje korake nege!

CHOOSE YOUR FIGHTER / PREMA TIPU KOŽE

Dehidrirana i osetljiva koža

PUREMARKET preporuka:

SKINFOOD CARROT CAROTENE CALMING WATER PAD ili ABIB HEARTLEAF TONER JASTUČIĆI

Koža sklona aknama

PUREMARKET preporuka:

ANUA HEARTLEAF 77% TONER JASTUČIĆI ili NUMBUZIN VITAMIN-NIACINAMIDE TONER JASTUČIĆI

Koža bez sjaja, neujednačene teksture

PUREMARKET preporuka:

ABIB SEDUM HYALURON TONER JASTUČIĆI ili MIXSOON GALACYTOMYCES TONER JASTUČIĆI

 

Svi toner jastučići na okupu nalaze se OVDE pa pogledaj, odaberi i shvati našu opsesiju!

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja