Skincare olympics

Da su Olimpijske igre obeležile ovo leto, vala jesu, a mnogobrojni uspesi naših sportista definitivno su naveli suze radosnice na naša lica. E sad, pošto su se (koliko-toliko) slegli utisci, red je da i mi podelimo pokoju medalju ali, ovoga puta, sjajnim proizvodima iz našeg asortimana!

Aaand the gold medal goes to...

STEP 1

ANUA HEARTLEAF HEARTLEAF PORE CONTROL ULJE ZA ČIŠĆENJE

ANUA HEARTLEAF QUERCETINOL PORE DEEP PENA ZA ČIŠĆENJE

Double cleansing disciplina ostaje sa jedinim logičnim pobednikom - duom koji sorry to say but nema ravnopravnog protivnika!

Odavno smo opsednuti učinkom Anua ulja za čišćenje lica ali, verujte nam na reč, od kada se Anua pena pridružila našem asortimanu, dosežemo skincare heaven svakog dana!

Pridruži ovaj gold medal dvojac svojoj rutini, asap!

STEP 2

HARUHARU WONDER CENTELLA 3% PHA GENTLE LIQUID EXFOLIATING SERUM

Još jedno čudo koje se penje na pobedničko postolje Pure Marketa je i ovaj nežni eksfolirajući serum brenda Haruharu Wonder.

Naime, ova bočica je golden tool za negu pora jer pored PHA kiseline koja ih nežno eksfolira i čisti sadrži i umirujuću centellu koja smanjuje iritacije dok sok svežih pomorandži obogaćuje kožu vitaminom C.

STEP 3

TIRTIR MLEČNI TONER ZA LICE

Šampion među tonerima, ooo da!

Ekstrakt pirinča, ceramidi, pantenol, alantoin... Ma baš sve u bočici koja odnosi zlato u disciplini hidratacije na dugi rok!

STEP 4

MIXSOON BEAN ESSENCE

Činjenica da se može koristiti na 2 načina (esencija ili nežni piling), da je bogata moćnim fermetisanim sastojcima i da se diči vegan i cruelty-free sertifikatima, potvrđuje da je ova esencija zaslužila MVP titulu naše skincare Olimpijade! 

STEP 5

HARUHARU WONDER CENTELLA 4% TXA DARK SPOT GO SERUM

MIXSOON GLACIER WATER HYALURONIC ACID SERUM ZA LICE

Još jedan timski sport na tapeti - intenzivna nega bora, tamnih mrlja i neujednačenog tena!

Iz Mixsoon ekipe stiže obilje hijaluronske kiseline koja kad udruži snagu sa Centella Asiatica ekstraktom i TXA kiselinom Haruharu Wonder seruma, pogađa tamne mrlje direkt u metu, ujednačava ten i smiruje kožu.

STEP 6

AESTURA ATO BARRIER 365 KREMA ZA LICE

Ono što je ovu kremu deklarisalo pobednicom jeste njena sposobnost da, u odnosu na konkurenciju, dvostruko brže ojača barijeru kože i pruži joj long-lasting hidrataciju i do 120 sati!

STEP 7

SKIN1004 MADAGASCAR CENTELLA HYALU-CICA WATER-FIT SUN SERUM SPF 50

U SPF kategoriji, ova krema je oborila sve rekorde!

Lagana - jeste, brzoupijajuća - jeste, nemasna - ooo da, hidratantna - jašta! Idealna za sve tipove kože i prebogata najdivnijom centellom kao i hijalurnskom kiselinom, ukrala je srce svim navijačima!

 

Za sam kraj ne ostaje nam ništa drugo do da se zahvalimo dragim skincare Olimpijcima za sav trud koji ulažu za zdravlje naše kože!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja