Upoznaj brend: I'm From

Volimo da s vremena na vreme uperimo stage lights na neki od naših brendova. Ovog puta, odabir je pao na k-beauty brend I'm From i raznovrsne linije kojima se diči. Od smokve preko pirinča i pelina pa sve do crvenog ginsenga, obećava za svaki tip kože po nešto!


BENEFITI

Odmah na početku predstavićemo vam liniju čiji je sastojak izvor snažnih antioksidanata, blag ali hidratantan eksfolijant, sastojak koji posvetljava ten kože i hidrira je. S m o k v a. Da! Iako možda na prvu ne biste rekli da ima veliku ulogu u skincare svetu, smokva ublažava znakova starenja, pruža antioksidativnu zaštitu i daje onu blistavost koži baš kao što i sama nekako zasija kad je razdvojite na pola.

Očistite lice uljem, odradite nežni piling i uživajte u stimulisanju kože zrnastom teksturom a onda za sam kraj priredite sebi jedan boost hidratacije uz istoimenu esenciju!

BENEFITI

Sa benefitima pirinča za kožu smo odavno upoznati i mnogi naši brendovi imaju proizvod ili liniju sa ovim sastojkom, međutim, I'm From koristi pirinač direktno sa ostrva Yeoju gde se uzgaja bez pesticida što rezultira organskim pirinčem sa 3x više vlakana i beljeg izgleda od običnog.

Bogat je vitaminima B1 i B2, mineralima, aminokiselinama, lizinom i mnogim drugim nutritijentima koji neguju kožu, imaju anti-aging efekte, čine kožu svetlijom i sa zravnoteženim nivoima masnoće i vlažnosti.

BENEFITI

Ni Mugwort sastojak nam nije stran! Poznat kao korejsko drvo čaja zbog svojih antiinflamantornih i antibakterijskih svojstava, veoma efikasno umiruje i tretira problematičnu kožu.

Dakle, neka ti uvek pri ruci bude Mugwort maska jer svojom teksturom bogatom hranljivim materijama umiruje svaku problematiku koja ti se na pojavila na koži a ne lišava je njene prirodne vlažnosti. Budi faca pa rutinu nastavi sa esencijom iz iste linije koja sadrži čitavih 100% ovog ekstrakta tako da smatramo da ne moramo dalje bilo šta reći!

BENEFITI

Stari dobri Ginseng... Prebogat antioksidansima i agensima koji usporavaju proces starenja kože tako što održavaju njenu elastičnost i efikasno je zatežu.

U I'm From asortimanu sa Ginseng etiketom izdvojili bismo serum koji sadrži 7.98% crvenog ginsenga i zahvaljujući baš tom procentu efikasno smanjuje znakove starenja na koži, smanjuje fine bore i linije a pri nanošenju pruža osećaj topline koji potpomaže optimalniju apsorpciju sastojaka.

Dakle, čim broj svećica na torti krene da se manifestuje na tvojoj koži pohitaj ka ovoj liniji!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja