Sve što treba da znaš o brendu Patchology

Ako si skintelektualac onda verovatno već znaš šta su eye patchevi i verujemo da već imaju svoje mesto na tvojoj polici u kupatilu. Baš kao i ti, i mi smo veliki obožavatelji proizvoda koji čine više za kožu, deluju brže i daju izvanredne rezultate.

Jedan od razloga zašto toliko volimo Patchology je što njihov asortiman sadrži inteligentne maske i hidrogelove koji sprovode snažne sastojke direktno u naše ćelije, što nam omogućava da ostvarimo maksimalne efekte uz minimalan napor.

Šta ovaj brend razlikuje od konkurencije?

Matična Patchology kompanija konstantno radi na razvoju i istraživanju kozmetičkih proizvoda. Uspela je da iskoristi otkrića poput ubrzane isporuke aktivnih supstanci i patch tehnologije kako bi ih pretočila u sjajne proizvode za negu koji deluju na kožu bolje i brže.

Zašto su maske i gelovi toliko popularni i kako deluju na kožu?

Izuzetno su jednostavni za upotrebu, ne prave nered, lako se stavljaju i pružaju niz pogodnosti koje nisu dostupne u tradicionalnijim maskama poput hidratacije, pilinga, očuvanja mladosti, posvetljenja željenih delova lica i drugo.

Ko je najveći „heroj“ brenda?

Najprodavaniji su FlashPatch Podmlađujući gelovi za oči, jer pružaju trenutno vidljivo poboljšanje područja ispod očiju za samo 5 minuta. Zahvaljujući svojoj HidraSurge5 tehnologiji u kombinaciji sa sastojcima poput kofeina, hidroliziranog kolagena i hijaluronske kiseline, područje ispod očiju trenutno se hidrira, koža se izglađuje i smanjuje se otečenost.

Koliko im treba da deluju i kakve rezultate daju?

Većina Patchology proizvoda kreirana je tako da deluje za 10 minuta ili manje - neki deluju za samo 5 minuta! Tu su i dubinski tretmani, poput fenomenalnog PoshPeel Pedikira za intenzivan piling stopala.

Kome su namenjeni Patchology proizvodi?

Ovi proizvodi nisu napravljeni za određenu starosnu dob ili poseban tip kože. Dakle, svako ko vodi ubrzan stil života ili želi da mu lice zablista za samo 5 minuta zaista će imati koristi od gelova i maski ovog brenda.

Savet ili tehnika za povećanu efikasnost ovih proizvoda?

Savet je da prvo staviš gelove za oči, a zatim sheet masku preko. Ako koristiš maske koje uklanjaju nečistoće sa kože, prvo napari lice ili stavi toplu pamučnu krpu pre nanošenja.

Nakon nanošenja piling maski stavi hladnu krpu na lice ili ga ispljuskaj hladnom vodom, a zatim namaži omiljenu hidratantnu kremu.

Za sve ostale sheet maske, nakon uklanjanja nežno utapkaj višak seruma na vrat, dekolte ili laktove.

Što se gelova za oči tiče, nakon što ih skineš utapkaj višak seruma na područje oko očiju.

Koje sastojke možemo pronaći u proizvodima?

Mnoštvo sjajnih sastojaka poput kofeina, retinola, vitamina C i hijaluronske kiseline. Ali tu su i prirodni sastojci poput cveta lotosa, zelenog čaja i nevena koji pružaju neverovatne blagodeti za kožu.

Patchology proizvodi za višečasovni let ili pre i posle nekog bitnog događaja?

Bilo koja FlashMasque Sheet maska za lice i FlashPatch Hidratantni gelovi za usne savršeni su za putovanja i svež izgled nakon dugog noćnog izlaska jer će svoju magiju odraditi dok trepneš.

Proizvod koji bi svako trebao da uključi u svoju rutinu?

Eye patchevijer su savršena opcija za svačiju rutinu i možeš ih nositi dok obavljaš druge obaveze. Možeš čak staviti sheet masku preko njih!

Univerzalno pravilo za efikasnu negu kože?

Osnovno pravilo za negu kože je da se prvo počne sa nanošenjem sredstava koji će hidrirati kožu (na bazi vode), a tek posle sa slojevima proizvoda koji održavaju barijeru kože (na bazi ulja). Na taj način ćeš dobro pripremiti kožu, zadržati vlagu i zaštititi je od gubitka vode.

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja