Pure astro vodič za kupovinu novogodišnjeg poklona by Astro Botas

Veliki pozdrav, dragi moji astro kokreatori!

Nadam ste da ste mi dobro i da uživate u ovim poslednjim danima sezone Strelca. Kad smo već u atmosferi tog darežljivog znaka, a i praznici nam se bliže, odlučio sam da vam olakšam kupovinu poklona, jer znam kolika muka to može biti. Naročito ako ste Vaga.

 

Ovan

Nedeljni planer / Simply Ollie

 

 

Šta drugo uzeti našem pioniru, vojniku na čelu zodijaka, nego jedan dobar planer? Ovan voli red, voli rad, voli disciplinu i najvažnije – voli da naređuje. U svom novom Simply Ollie planeru, Ovan će zapisivati razna naređenja, a onda će ih predano izvršavati. Vaše je samo da odaberete odgovarajuće korice (jednostavne ako je podznak zemljani znak, šarene ako je podznak Vaga ili blesava Vodolija) i da se nadate da će vaš dragi Ovan ispuniti sva naređenja koja je sebi tu zapisao, inače biće BIJESA.

 

Bik

Mirišljava so za kupanje Desire jasmin i sandalovina / Charonika

Malo ko zna da ugodi sebi kao Bikovi i svaka im čast na tome. Neopterećeni brzinom ovog svijeta, oni zaista mogu da uživaju i u hrani, i u vinu, i u plesu, ali i u dobroj kupki! Za razliku od svog zemljanog brata Jarca, koji bi vrijeme u kupki potrošio na opštu brigu, Bik će zaista cijeniti to vrijeme i uživati svim čulima. Nećete pogriješiti ako uzmete bilo koju Charonika mirišljavu so, ali moj predlog bi bila ova sa mirisom jasmina i sandalovine.

 

Blizanci

Nikel hyaluron i vitamin C i E krema za lice

Zauvijek mladi i nasmijani Blizanci ne razmišljaju  mnogo o posledicama prekomjernog smijanja, poput njihovih sestara po vladaru(Merkuru), Djevica. Mislim, oni generalno rijetko razmišljaju o bilo kakvim posledicama svojih akcija, ali to je sad druga tema. Kupite im ovu kremu za lice da ne moraju da štede svoj neodoljivi smijeh, a hijaluron će se pozabaviti borama smijalacima.

 

Rak

Smartmud no mess maska od blata: detox sheet maska 

Vodeni znakovi dobro znaju kako je to kada se otrov nagomila i krene da vas muči iznutra. Rakovi možda i najbolje. Smartmud no mess (Sure, Jan) maska od blata će pomoći dragim Rakovima barem u detoksikaciji kože, ali neće isušiti njihova dobronamjerna lica. Treba pokušati!

 

Lav

Prirodna sveća od soje / Charonika

Kupovina poklona za Lava je ozbiljna zamka, jer ako kupite nešto za uljepšavanje oni će to protumačiti kao da nisu dovoljno najljepši i onda ste nadrljali. Zbog ovoga vam savjetujem Charonika svijeću od prirodne soje sa mirisom bosiljka i citrusa. Em divno miriše, em nema prostora da Lav učita skrivenu uvredu časti. Bingo!

 

Djevica

22|11 cosmetics detox serum antioksidant gen sir 1 activator

Obradujte vašu Djevicu ovim serumom, jer svi znamo da malo šta Djevicu smiri kao proces čišćenja. Osim toga, ovaj preparat im pomaže da sačuvaju svoje mladoliko lice. Vjerujte mi, to vam je kao da ste im uplatili seansu kod psihoterapeuta.

 

Vaga

House Doctor set kutija za odlaganje, antilop, kana

Prava Vaga, glavna esteta zodijaka, već ima sve moguće i nemoguće kozmetičke preparate, jer ih je kupila u naletu šoping ludila. Ono što joj sada treba jesu upravo ove elegantne kutije u koje može da odloži sve te nakupovane stvari i naravno sve svoje dileme, koje ne planira uskoro da riješi.

 

Škorpija

Rowse aktivni ugalj u prahu i bela glina

 Škorpiji ne treba planer da nešto zapisuje, jer u glavi uvijek ima spisak svih onih koji su je poprijeko pogledali u poslednjih 30 godina. Kao i kod Raka, postoji opasnost od zasićenja otrovom, pa vam savjetujem Rowse aktivni ugalj u prahu, jer rijetko šta može da neutralizuje toksine kao ovo čudo.

 

Strelac

Charonika piling za telo bronze shimmer

Istina je da sezona Strelca odjavljuje jesen i pravi uvod za zimu, ali to im je samo tako pripalo prilikom nepravedne imovinske rasprave u zodijaku. Strelac je zapravo tu da nas zaštiti od teških misli tokom hladnih dana i da nas podsjeti da će ljeto opet doći.  U skladu s tim, kupite vašem Strelcu CHARONIKA PILING ZA TELO BRONZE SHIMMER i pomozite mu da održava duh sunčanih bronzanih dana dok oni stvarno i ne dođu.

 

Jarac

22|11 Cosmetics gel za noćno obnavljanje očiju hijaluronska kiselina + sacha inchi 

Neko bi rekao crni mrgudi zodijaka i vjerovatno ne bi mnogo pogriješio, ali uzmite u obzir da su možda samo preumorni. Jarcu je rad i ostvarenje kroz isti veoma važno, pa zato često pretjera. Pravi poklon za Jarca bi bio gel za noćno obnavljanje očiju jer dok su budni sigurno neće odmarati.

 

Vodolija

Rowse ulje avokada 100% organsko hladno presovano

Pošto ćete teško moći da poklonite Vodoliji mrvu zdravog razuma i emocionalne stabilnosti, onda uzmite  ovo višenamjensko organsko ulje avokada. Napomenite samo da nije za prženje. Nikad ne znate šta Vodolijskom umu može pasti na pamet.

 

Ribe

Maison D'ete Lepo sanjaj jastučnica

Vi znate da to što su Ribe tu pored vas, ne znači i da su zaista prisutne, zar ne? Izgubljene u prostranstvima snova, one se samo povremeno uključe u stvarnost i ubrzo opet pobjegnu u svoju utopiju, zgoržene surovošću ovog svijeta. Jastučnica sa natpisom Lepo sanjaj je najprikladniji poklon za pripadnike poslednjeg znaka zodijaka.

 

Autor:  Astro Botas

Leave a comment

All comments are moderated before being published