ANUA - SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O OVOM VIRALNOM K-BEAUTY BRENDU

Šta čini ANUA brend jedinstvenim?

U moru K-beauty brendova (pogotovo onim sveprisutnim na TikToku) potrebno je “ono nešto” što će će nas finalno privući I zadržati kao vernog fana no matter what. ANUA brend – autentičan, efikasan I jednostavan – preti da bude upravo taj, i konačno je dostupan u Srbiji. Ključna karakteristika koja je ovaj brend učinila K-beauty zvezdom jeste harmonična kombinacija prirodnih sastojaka i posvećenost zdravoj, sjajnoj koži. Njegova popularnost na TikToku je ništa više no dodatna potvrda da se nešto dobro događa ovde, i ekskluzivno je dostupna samo na Pure Market-u!

Kako se više govori o pojednostavljivanju rutina I prepoznavanja šta je to što za tvoju kožu dugoročno radi posao, ANUA nudi upravo  to – skincare minimalizam.

Ono po čemu se ANUA brend  dodatno izdvaja jeste verovanje da su pridavanje pažnje sebi I uravnotežen život direktna karta ka lepoj, zdravoj koži. Od jednostavnog pakovanja proizvoda pa do blagih formulacija, ANUA se less is more filozofijom idealno uklapa u brzu današnjicu.

Secret weapon: HEARTLEAF

Kada govorimo o ovom brendu, nemoguće je ne spomenuti ovaj ANUA must have sastojak.

Heartleaf iliti Houttuynia Cordata je biljka sa bogatom tradicionalnom upotrebom u različitim kulturama zbog svojih lekovitih svojstava, posebno u azijskim zemljama. Danas, ovaj sastojak privlači sve više pažnje u skincare industriji zbog brojnih benefita koje pruža koži.

Umiruje

Deluje protivupalno i smanjuje crvenilo, iritacije i nelagodnosti na koži. Perfect match za sve vas sa osetljivom kožom, sklonoj aknama.

Pruža antioksidativnu zaštitu

Prisustvo antioksidanata u ovom sastojku pomaže u zaštiti kože od stresa izazvanog eksternim faktorima kao što su UV zračenje i zagađenje.

Hidrira

Sadrži jedinjenja koja zadržavaju vlagu i održavaju optimalni nivo hidratacije kože kako iznutra tako spolja što je ključno za dugoročnu jedrinu i sjaj.

Otkrij Heartleaf heroje:

HEARTLEAF 77% UMIRUJUĆI TONER

 

HEARTLEAF PORE CONTROL ULJE ZA ČIŠĆENJE

HEARTLEAF 80% UMIRUJUĆA AMPULA ZA HIDRATACIJU

HEARTLEAF 77% TONER JASTUČIĆI

 

Poseti puremarket.rs

Leave a comment

All comments are moderated before being published