Kako ubaciti Reedle Shot u rutinu?

Da Reedle Shot zaista "tretira kožu iznutra" uverio se vala svako ko je probao! Kako bismo izvukli maksimum iz ovog microneedling tretmana i dobili još bolje efekte, potrebno je pametno izabrati proizvode za nastavak rutine.

Kako smo se (konačno?!) izbavili visokih temperatura i prepustili se nežnoj jeseni, odlučili smo da se fokusiramo na hiperpigmentaciju prikupljenu u minulom letu, na ožiljke od akni, zapravo, na sve one tamne mrlje na licu koje nas baaaš nerviraju. Predstavljamo vam tri proizvoda koja su reedle shot's perfect match, a koji su dostupni, naravno, na puremarket.rs!

NUMBUZIN VITAMIN CONCENTRATED SERUM ZA LICE

 Kako smo očistili lice (we talk about double cleanse here) i naneli toner, teren je spreman za reedle shot. A potom? Numbuzin vitamin concentrated serum, naravno!

Teksture pogodne za sve tipove kože, izuzetno se lako nanosi zahvaljujući pantenolu koji je dobro poznat i kao hidrirajuci sastojak. Takođe, sadrži niacinamid i vitamin C koji ublažavaju pigmentaciju i zaglađuju teksturu kože. Important - ako se koristi u jutarnjoj rutini, SPF je obavezan!

 

HARUHARU WONDER CENTELLA 4% TXA DARK SPOT GO AWAY SERUM

Čitaj kako je napisano – go away dark spots!

Najveća čar ovog Haruharu Wonder seruma je u traneksamičnoj kiselini (TXA) koja ima tu super moć da omete proizvodnju melanina i tako deluje na sprečavanje nastanka hiperpigmentacije. Koristiti ga nakon Reedle Shot tretmana može biti pun pogodak ukoliko u cilju imate oporavak kože posle leta, a da pritom ne budete agresivni prema koži. Izrazito nežne i gelaste formule, ovaj serum je pogodan za sve tipove kože, posebno za malo masniju.

 

ANUA DARK SPOT CORRECTING SERUM

K-beauty star herself - Anua dark spot correcting serum!

Ako delite simpatije sa svojom kožom prema niacinamidu, onda sa ovim serumom nema greške jer ga sadrži izvanrednih 10%! Tu su i traneksamična kiselina i vitamin C, koji iskombinovani sa Reedle shot tretmanom i najupornije mrlje i pigmentacije šalju u zaborav.

Iako se u sastavu nalaze ulja za hidrataciju i umirujući ekstrakt centelle, ovaj proizvod je ipak namenjen kupcima koji su level pro u skincare igrici. U slučaju da ste početnik sa proizvodima koji imaju visoki procent niacinamida, savet je da se opredelite za neku nežniju opciju (gorepomenute dve) ili da smanjite njegovu upotrebu na svaka tri ili četiri dana, kako biste pružili koži šansu da se privikne. 

Leave a comment

All comments are moderated before being published