Nega kože tokom zime uz Patchology – say no more.

Kako smo zašli duboko u zimske mesece, neki delovi našeg tela ipak zahtevaju malo ozbiljniju negu. Hladan i suv zimski vazduh sa jedne strane i dugo, toplo tuširanje sa druge veliki su uzročnici perutanja, sušenja i pucanja kože. Kao i uvek, imamo keca u rukavu u vidu brenda Patchology i nekoliko proizvoda koji su golden ticket za mekanu, hidriranu kožu onda kada temperature padnu.


Mantra ovog brenda - Skincare as self-care – je defintivno ona koju smo odmah usvojili i sa kojom smo se lako povezali. Činjenica da koristi visokokvalitetne, clean sastojke koji dokazano pružaju rezultate za samo 5 minuta – pozicionirala ga je visoko na lestvici naših (i vaših, rekli bismo) omiljenih skincare brendova.


Hidratacija ruku i stopala


Kada kreme za ruke jednostavno nisu dovoljne, isprobaj Patchology Rosé Fingers hidratantnu rukavicu! Obogaćena je shea puterom, uljem jagode i magičnim resveratrolom. Osim što hidrira, štiti kožu od spoljnih faktora koji dovode do prevremenih znakova starenja i čuva njenu elastičnost.

 

Ako bi i tvojim stopalima takođe prijalo malo pažnje, isprobaj neku od Patchology maski za stopala. Jednostavno ubaci stopala u hranljive čarapice i prepusti se omiljenoj knjizi, podkastu ili epizodi serije. 10-15 minuta te deli od potpuno sveže, mekane i glatke kože stopala.

Patchology Rosé Toes

Patchology Poshpeel pedikir

Patchology Best Foot Foward maska za stopala


Ovi kućni spa tretmani mogu biti još efikasniji kada se u svakodnevnu rutinu uključe jednostavni trikovi - nošenje rukavica tokom šetnje napolju, odabir čarapa od disajnih materijala poput pamuka, izbegavanje vrelih tuševa i dovoljno popijene vode dnevno!


Hidratacija lica


Ni koža lica nije imuna na surove efekte zime te i ona vapi za dodatnom negom i restartom. Posveti joj se nesebično uz Patchology maske za lice i gelove za oči.

Patchology Bubbly gelovi za oči

Patchology FlashPatch hidratantni gelovi za usne

Patchology Beauty Sleep Hydrogel maska za lice


Istraži Patchology ponudu na našem sajtu puremarket.rs i priušti sebi kvalitetan
wind down. Da, zaslužila si!

Leave a comment

All comments are moderated before being published