Patchology: Upoznajte brend za beauty buntovnice!

Posao, vežbanje, društveni život i druge svakodnevne obaveze i aktivnosti, ne ostavljaju nam dovoljno vremena za spavanje. Kafa nam svakako pomaže da se razbudimo, ali, nažalost, ona ne uklanja tamne krugove oko naših očiju.

Hmmm… Podočnjaci! U biti, skoro svako od nas ih ima i svi ih podjednako mrzimo, zar ne? Ponekad, bez obzira koliko sati smo bezbrižno i nesmetano spavali, čini nam se da oni nimalo ne blede. Zato smo veoma uzbuđeni što imamo priliku da vam predstavimo brend – Patchology!

Patchology je stvoren oko ideje da način na koji sastojci deluju na kožu može promeniti sve. Pre više od deset godina, njihov tim je počeo da razvija patch tehnologiju u medicinske svrhe. Danas, brend nastavlja da proširuje ovu ekspertizu na kreiranje proizvoda koji deluju brže i daju bolje rezultate.

Patchology stvara proizvode koji se savršeno uklapaju u vaš raspored, bez obzira da li imate samo pet minuta ili čitav dan za sebe. Uzimajući u obzir današnji brz način života, ovi proizvodi neće samo ispuniti vaša očekivanja, već će se prilagoditi i vašoj svakodnevnici. Inspiracija brenda krije se u rečenici – Nega prema vašem tempu života!

Kroz inovativne metode, ovaj brend kombinuje efikasne i praktične sastojke za negu kože. Proizvodi su multifunkionalni, jednostavni i zabavni za upotrebu.

Kako koristimo patcheve?

Ujutro, nakon što nekoliko puta “snoozujemo” svoj alarm (u redu, pet puta) i istuširamo se, praveći svoj dnevni zeleni smoothie, zalepićemo “patch”-eve sa kofeinom i hijaluronskom kiselinom. Nakon nekoliko minuta, tamni krugovi biće manje vidljivi, a natečenost smanjena.

Kada se “navučete” na patcheve, oni ce postati neizostavni deo vaše svakodnevne rutine.

ALI, da bismo stvarno razumeli kako ovi sjajni proizvodi deluju, prvo moramo postaviti sebi sledeće pitanje: Šta su, dođavola, tamni krugovi i zašto nas ne ostavljaju na miru?

Zbog čega imamo tamne krugove oko očiju?

Tamni krugovi mogu biti uzrokovani brojnim različitim faktorima, ali ova četiri su najčešća: genetika (hvala mama i tata), starost, izlaganje suncu i sezonske alergije.

Genetika

Ako su vas roditelji “blagoslovili” sa tankom kožom ispod očiju, lakše ćete videti krv koja se tamo nalazi, obično zbog sporije cirkulacije usled nedostatka sna ili zbog gravitacije dok horizontalno ležite. Nagomilavanje krvi uzrokuje rastezanje i curenje krhkih vena, što rezultira tamnim polumesecom ispod vaših očiju.

Starost

Kako starimo, naša koža gubi kolagen i elastin, što rezultira time da postaje sve tanja. Kada se to dogodi, one vene koje smo upravo pomenuli postaju vidljivije i uzrokuju tamnu senku ispod naših donjih trepavica.

Izlaganje suncu

Sunčanje takođe može ubrzati starenje kože što će dodatno podstaći gubitak kolagena i promeniti boju kože. Ovo je samo još jedan dodatni razlog da se ne izlažete previše sunčevim zracima i da obavezno nanosite kremu za sunčanje.

Sezonske alergije

Prolećne alergije nisu samo neugodne, one takođe mogu izazvati natečenost i upalu u krvnim sudovima, koji se pretvaraju u tamne krugove.

Niste sigurni šta je uzrok vaših tamnih krugova? Isprobajte ovaj jednostavan trik – lagano zategnite kožu ispod očiju. Ako područje izgleda tamnije, za vaše podočnjake je verovatno zaslužna genetika ili starenje. Ako se boja ne menja, to je verovatno posledica UV zraka ili alergija.

Srećom, bez obzira na uzrok, mi imamo jednostavno i brzo rešenje – patcheve. Napravljeni od neverovatno snažnih sastojaka, oni umiruju kožu i otečenost ispod očiju, čineći vaše tamne krugove svetlijima.

 

Kako funkcionišu patchevi?

Blagotvorni i prirodni sastojci kombinovani su sa inovativnim metodama što je kao rezultat dalo ove sjajne patcheve.

Na primer, vitamin C i ekstrakt duda kombinuju se tako da osvetle tamne krugove nastale usled starenja ili izloženosti UV zracima, ekstrakt zelenog čaja poboljšava mikrocirkulaciju što sprečava pojavu podočnjaka, a sjajni i lagani minerali vam pružaju trenutno zadovoljstvo u vidu sjaja “iznutra”. Ali to nije sve! Možete otići i korak dalje – patcheve odložite u frižider, jer će hladnoća pomoći da dodatno smanjite otečenost predela oko očiju i da se osećate predivno tokom celog dana.



FlashPatch Rejuvenating Eye Maske za predeo oko očiju sadrže kofein koji učvršcuje kožu, hidratantni glicerin i filtrat puževog sekreta. Poboljšavaju elastičnost kože, uklanjaju tamne krugove oko očiju, podočnjake i natečenost. Filtrat puževog sekreta sadrži polisaharide koji hidriraju, kao i enzime, koji blago ljušte kožu, ostavljajući je glatkom i nežnom.

FlashPatch Restoring Night Eye Maske su tanki hidrogel flasteri sa arnikom koja ublažava natečenost i upalu, eteričnim uljem iz kore atlantskog kedra za posvetljivanje područja

A za neodoljivi izgled usana, probajte FlashPatch Hydrating Lip Maske za usne koje dubinski hidriraju vaše usne, čineći ih punijim i mekšim. Sadrže peptide za anti-age efekat, zeleni čaj kao umirujući i antioksidativni sastojak, kao i vitamin B3 za anti-age benefite i sužene pore.

I da ne zaboravimo najbolji deo (da, tu nije kraj)! Ovim must have beauty proizvodima je potrebno samo 5 minuta da deluju. Jednom stavljene na lice, maskice se neće pomerati. Zato slobodno radite što god želite za tih 5 do 20 minuta. Možda joga? Ili meditacija? Izbor je na vama!

Wooow kakve predivne i sjajne oči!

Da, da, mislimo upravo na Vas!

Wink!

Leave a comment

All comments are moderated before being published