Worth the hype TIKTOK proizvodi dostupni na Pure Marketu

Koji su to buzzworthy proizvodi na TikTok-u koji privlače mnoge u živopisni k-beauty svet? U našem marketu nalaze se mnogi takvi proizvodi, probrali smo najbolje zato - okupite se dok vam otkrivamo senzacionalne k-beauty dragulje!

Let's dive in!

ANUA HEARTLEAF QUERCETINOL DEEP CLEANSING FOAM

ANUA HEARTLEAF QUERCETINOL PORE DEEP PENA ZA ČIŠĆENJE

Sasvim je očekivano da će se na listi najpopularnijih naći makar jedan proizvod omiljenog nam brenda – ANUA jednostavno ne prestaje da nas oduševljava.

Čim vidimo Heartleaf uz ime ovog brenda znamo da se tu nešto baš dobro krije. Upravo je to slučaj sa Anua Heartleaf Quercetinol Deep penom za čišćenje lica. Obogaćena heartleaf ekstraktom i ekstraktom kvercetinola poznatog po svojim snažnim antioksidativnim i antiinflamatornim svojstvima, ova pena će vašu rutinu čišćenja lica podići za stepen više! Ukoliko je uparite sa Anua Heartleaf Pore Control uljem za čišćenje, dobićete double cleansing duo života!

ANUA NIACINAMIDE 10%+TXA 4% DARK SPOT CORRECTING SERUM

ANUA DARK SPOT CORRECTING SERUM ZA LICE

E sad kad ste fino očistili lice i naneli toner valjalo bi da nastavite tim tempom i pređete, na primer, na baš ovaj serum! Nežne formule sa snažnim sastavom koji obuhvata čak 10% niacinamida, hijaluronsku i poliglutaminsku kiselinu u duetu sa ceramidima kao final touch – izjednačiće ten vaše kože i izboriti sa onim baaaš tvrdoglavim flekicama!

SKINFOOD ROYAL HONEY PROPOLIS ENRICH ESSENCE


Esencija koja je odnela brojne nagrade u Koreju koristi takozvanu PRO-SHIELD tehnologiju kojom kroz 10 dana fermentacije, maksimizira aktivne sastojke. Zahvaljujući tome, baš kao što i izgleda - pruža luksuzno iskustvo koži. Sa 63% ekstrakta propolisa crne pčele, matičnim mlečom i medom, pruža duboku hidrataciju koži i jača njenu zaštitnu barijeru. Ukoliko imaš suvu ili dehidriranu kožu, ova esencija će ti rešiti sve muke!

TIRTIR MILK SKIN TONER

 

Prvi mlečni toner u Pure Marketu! I to ni manje ni više nego viralni TIRTIR! Gušće teksture od regularnih tonera, služi da zaključa hidrataciju duboko u koži, ojača njenu barijeru i pruži joj elastičnost. Ah, da, i instant glass skin efekat! 

TIRTIR MASK FIT RED CUSHION

TIRTIR MASK FIT RED JASTUK PUDER

Tab, blend, match!

Ovaj proizvod je apsolutna TIRTIR ikona zahvaljujući kojoj je brend dobio na važnosti u veoma konkurentnom k-beauty svetu. Kompaktne ambalaže, upadljivog dizajna, vazdušate teksture sa snažnom pokrivnom moći i mat završnicom koja traje i do 72h – nemamo šta drugo da dodamo sem da je ovaj proizvod zaista worth the hype!

Pronađi svoju idealnu nijansu i potpisujemo da kada ga isprobaš, više ti nijedan puder neće doći pod ruku!

MIXSOON BEAN TONER PADS


Već je dobro poznato da Pure Market tim o b o ž a v a toner jastučiće, a defintivno se možemo složiti oko popularnosti baš ovih!

Sa Bean sastojkom nas je Mixsoon već uveliko upoznao, a ovaj proizvod sadrži čak 7 tipova bean ektrakta poznatih po hidrataciji, nezi i efektnom tretiranju teksture kože. Tu su još i adenosin, niacinamid i hijaluronska kiselina koji hidriraju, što bi se reklo, na max.

Činjenica da u ovom pakovanju ima 70 komada jastučića koji se mogu podeliti na dva dela, pridodaje apsolutnoj isplativosti ovog proizvoda na dugi rok. Zar i dalje oklevate?

Leave a comment

All comments are moderated before being published