Zašto smo opsednuti sheet maskama?

Bolje pitanje je zašto ne bismo bili? Jer čini se da ne postoji razlog protiv. Zabavne su, lake za korišćenje, super za nas smotane, pružaju instant negu i neće vas baciti u dužničko ropstvo. Jedino što preostaje je pronaći baš one koje su tvojoj koži potrebne. Ništa lakše.
 
Zamisli nešto poput mini bara za tvoje lice - odaberi ono što je tvojoj koži trenutno najpotrebnije!
 

DETOX

Oslobodi svoju kožu nečistoća u jednom koraku sa SmartMud maskom. SmartMud se lako nanosi i uklanja. To je najčistiji način da očistite svoje lice i uklonite prljavštinu iz začepljenih pora. Iskusite blagotvorna svojstva blata tamo gde ga želiš - na svom licu, a ne tamo gde ga nikad ne želiš – svuda po kupatilu! 
 
Idealna za: normalnu, kombinovanu i masnu kožu.
 

SJAJ

Nisu sve ćelije kože stvorene jednake. Ali biljna maska FlashMaskue® Milk Peel je tu da to popravi. I to za samo 5 minuta! Mlečna kiselina, hidratantni kokos i sojino mleko zajedno rade na brzom rastvaranju mrtvih ćelija kako bi tvoja koža bila glatka i bez iritacija. Da li si spremna da zasijaš? 
 
Idealna za: Osetljivu kožu i one koji prvi put koriste masku.
 

HIDRATACIJA

Koža je suva na dodir ili čak pecka? Potrebno je samo 5 minuta kako bi dobila neophodnu vlagu. FlashMasque hidratantne maske se bore protiv dehidriranosti kože i brišu umor sa lica. Svakog dana izgledaćeš mlađe i svežije. 
 
Idealna za: Suvu ili za kožu koja je iscrpljena i dehidrirana.
 

SVE NA SVOM MESTU

Pokaži gravitaciji ko je gazda. Pobedi bore i borice sa za samo 5 minuta. Ova maska za učvršćivanje, koja sadrži peptide i sojin protein, daće tvom licu svež izgled. Jedinstvena maska “all-in-one” odlična je za zatezanje vašeg vrata i učvršćivanje brade i lica.

Idealna za: One koji žele da učvrste svoje lice i vrat.
 

SPA UGOĐAJ

Ne moraš da rezervišeš spa centar da bi svojoj koži pružila ugođaj. Sa Merakijevom maskom za lice, sve se odigrava u tvom domu. Brza i koncentrisana maska je napravljena posebno za osetljivu kožu - daje joj mnogo vlage, a istovremeno je umiruje!
 
Idealna za: Osetljivu kožu, kožu kojoj treba odmor od jakih preparata 
 

UJEDNAČEN TEN

Sjaj se vratio u grad! Daj svojoj koži esencijalne sastojke Vitamina C, sladića i ekstrakte semena grejpfruta. Ova maska dizajnirana je tako da ravnomerno tonira kožu i daje novi život tvom tenu. Osveži svoj izgled - iznutra i spolja. 
 
Idealno za: Kožu bez sjaja ili neujednačen ten.
 

ANTI AGE

Merakijeva anti-age maska za lice je istovremeno intenzivna i blaga. Puna je aktivnih sastojaka i antioksidanata koji daju vlagu i jačaju tvoju kožu. Neka ova maska bude deo tvoje nedeljne rutine, i videćeš - tvoja koža će se osećati budnijom i čvršćom nego ikad. 
 
Idealno za: Nedeljnu anti age negu
 

ANTI STRESS

Koža pod stresom? Veoma moguće. Ova umirujuća maska na tvoju kožu ima dejstvo kao tableta za smirenje. Puna je prirodnih antiinflamatornih sastojaka, umiruje nadraženu kožu i smiruje crvenilo. U međuvremenu, ruzmarin, kadulja i lavanda pružaju zaštitnu barijeru koja se bori protiv slobodnih radikala dugo nakon što se završi tvoj petominutni zen tretman. Ommmmmm!
 
Idealno za: Kada je i tebi i tvojoj koži potrebna pauza!

Leave a comment

All comments are moderated before being published