DA LI JE AGENT NATEUR NAJBOLJI PRIRODNI LUKSUZNI BREND NA TRŽIŠTU?

Postoji mnogo neverovatnih prirodnih brendova, pa opet retko se desi da naiđem na neki čiji je svaki proizvod pun pogodak. Agent Nateur je jedan baš takav izuzetak i ukrao mi je srce od samog početka. Godinama sam pričala o AN pojedinačnim proizvodima, ali danas ću pokriti sve što sam od njih probala. I, upozorenje, sve ih volim!

 

Agent Nateur definitivno pripada luksuznoj liniji kozmetike, slažem se. Međutim, za razliku od drugih linija koje se oglašavaju kao vrhunske, a i dalje sadrže jeftinu sintetiku ili sastojke, Agent Nateur je real deal. Oni zaista koriste NAJBOLJE od najboljih sastojaka i što je najvažnije - njihovi proizvodi rade! Dakle, iako koštaju više, proizvodi zapravo opravdavaju svoju cenu.

 

Ovo su neki od mojih omiljenih proizvoda ali lagano bih mogla ceo Agent Nateur portfolio da izdvojim kao omiljen

 

TELO

 

h o l i ( b o d y ) podmlađujući serum za telo – Često pomislim kako bi bilo super da ne volim ovu kremu za telo zbog njene cene haha. Iako spada u skuplje kreme, nekako opet uspeva da opravda taj segment! Ovo je mnogo više od obične hidratantne kreme, ovo je zaista tretman za vašu kožu koji čini da izgleda neverovatno zaglađeno i zategnuto, pa je često čuvam za prilike kada pokazujem dosta kože – tipa sada, tokom leta.

 

Duboko hidrira, a ostavlja svilenkast, nemasni osećaj. Prepuna je vitamina, antioksidansa, kofeina i prirodnih organskih jedinjenja koja vidljivo učvršćuju i zaglađuju kožu. Evo nekih problema sa kojima pomaže:

  • celulit
  • strije
  • ožiljci
  • suvoća
  • neujednačen ton kože
  • neujednačena tekstura kože
  • pege od sunca

 

Moram da istaknem da ima I božanstven miris! Delikatni miris ruže preovlađuje, sofisticirano i šik.

 

h o l i ( b a t h ) umirujuća kupka sa kokosovim mlekom i ružom – pokušaću da ne ističem koliko svaki proizvod božanstveno miriše ali ovde je to jedan od presudnih faktora! Ruža, jasmin i sandalovina čine predivan i romantičan miks.

Kupka je umirujuća i hidratantna i obožavam koliko je moja koža mekana nje.

 

LICE

 

H o l i (c l e a n s e) & A c i d (w a s h) Dvostruko čišćenje drugačije od bilo čega što ste ikada iskusili! Ulje za čišćenje napravljeno je od mešavine nekih od najkvalitetnijih ulja, zajedno sa alojom i lavandom. Acid (wash) je sredstvo za čišćenje sa mlečnom kiselinom koje vrši blagi piling kože i tonira je, a deluje i na ujednačavanje tena i smanjenje fleka od sunca.

Ukoliko ste već veteran dvostrukog čišćenja, ovo može zvučati malo naopako, ALI prvo koristite kiselinu, a zatim sledi holi (cleanse). Ukoliko nosite šminku, uradite trostruko čišćenje holi (cleanse) – acid (wash) – holi (cleanse). Uvek završavate sa holi (cleanse)! Verujte mi!

 

Holi (cleanse) ima bogatu formulu i savršeno klizi ukoliko volite da koristite gua sha ili drugi vid masažera za lice. Lično vidim ogromno poboljšanje u teksturi kože kada ih koristim bez pauze.

 

h o l i ( b r i g h t ) resurface staklena maska za lice je jedna od mojih omiljenih maski. Super je nežna - nema crvenila ili zatezanja, a ipak pruža neverovatne rezultate. Ostavlja kožu glatkom, hidriranom i mekom. Savršena je kao nega pre velikih i važnih događaja jer zaista izvlači najbolje iz vaše kože.

Ima gelastu teksturu i, naravno, miriše božanstveno. Ovu masku ne morate da nanosite četkom, ali korišćenje četkice ceo proces čini mnogo lakšim, pa toplo preporučujem.

 

h o l i ( w a t e r ) biserna hijaluronska esencija sa ružom za hidrataciju. Možete je koristiti kao višenamenski toner, ali i kao bagi serum. Ovo je praktično hibrid seruma i tonera što ovaj proizvod čini još genijalnijim. Sadrži organske biljne ekstrakte, dragocene minerale i prirodnu kiselinu za poboljšanje elastičnosti kože, zatezanje pora i nežni piling kako bi otkrila hidrirani sjaj kože kakav svi volimo.

h o l i ( o i l ) anti age serum za lice je jedno je od najboljih ulja za lice koje sam imala zadovoljstvo da probam. Sadrži japansko ulje od pirinčanih mekinja koje je bogato vitaminima E i B, omega 9 i masnim kiselinama. Takođe sadrži i ulje šipka, kalcijum, vitamin C i miriše na ruže i sandalovinu (ne previše jako). Pomaže kod crvenila, bora, staračkih pega, teksture i skoro svega što vam može pasti na pamet!

 

h o l i ( g l o w ) serum za oči je veoma lagan, ali super hidrira. Obožavam koliko umiruje i rashlađuje! Lavanda, pitaja, kofein i krastavac deluju na smanjenje nadutosti i podočnjaka dok učvršćuju i hidriraju predeo oko očiju. Pomaže kod:

  • fine linije i bore
  • suvoća
  • tamni podočnjaci
  • natečenost
  • neujednačen ton kože
  • neujednačena tekstura kože

 

Ima veoma suptilan miris krastavca i jedan je od mojih omiljenih proizvoda!

Jeste li već isprobali neki od ovih proizvoda?

 

 

Preuzeto sa Maison Pur

Leave a comment

All comments are moderated before being published